Voimisteluseuralle menestystä

B-luokan nuorempien sarjassa kakkoskorokkeelle voimisteli lempääläläinen Elli Hirsikangas. Kuva: Lempäälän Voimisteluseura

 

Lempäälän Voimisteluseura starttasi syksyn kilpailukauden Tampereen Sisun perinteisissä syyskisoissa, joihin osallistui yli 600 voimistelijaa. Mukana oli huippuvoimistelijoita ympäri Suomen Helsingistä Rovaniemelle. LeVo:lla oli yhteensä 15 osallistujaa viidessä eri kilpailuluokassa.

Voimistelussa kilpaileminen aloitetaan B-luokasta. Siinä Lempäälän tytöt myös menestyivät parhaiten. Erityisesti upean rekkisarjansa ansiosta Lempäälän Voimisteluseuran Elli Hirsikangas saavutti yhteistuloksissa kakkospokaalin. Hirsikankaan kokonaispisteet olivat korkeimmat mahdolliset 7-kategorian pisteet. Elli Hirsikangas varmisti paikan Voimisteluliiton esimaajoukkueeseen ensi vuodeksi.

Menestystä täydensi ensimmäisessä valtakunnallisessa voimistelukisassaan debytoinut Aino Henttonen. Odotettavissa on tulevina vuosina jatkumoa menestykselle, sillä kilpailun ulkopuolella kisasi lempääläläinen Hilja Vanhatalo, joka alaikäisenä joutui vielä kisaamaan ilman nimeä tuloslistoissa.

Muissakin kisaluokissa Lempäälän Voimisteluseura kilpaili mallikkaasti. D-luokan nuorempien sarjassa parhaat permantopisteet saavutti Aava Holsti. Nojapuilla kolmanneksi taituroi Aliina Kalliomäki. Yhteispisteissä Aava Holsti oli kuudentena ja seurakaveri Nella Lehtinen yhdeksäntenä.

Lempäälän Voimisteluseuran päätähtäimenä on tänä syksynä seurajoukkueiden Suomenmestaruuskilpailut Tampereella lokakuun lopussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?