LeKi sai Huntersista revanssin

Jesse Hurme kapteenina johdatti LeKin revanssiin Porvoossa. Kuva: Jarno Hietanen

Lempäälän Kisa matkusti Porvooseen Huntersin vieraaksi jääkiekon Suomi-sarjan tiimoilla mielessään revanssi. LeKi hävisi vajaata viikkoa aiemmin kotikaukalossaan samaiselle Huntersille lukemin 3–5. Nyt hyvitys tuli, kun voittolaukauskisan jälkeen tuuletti LeKi tulosta 3–2 (1–0, 1–0, 0–2). Rankkarikisan onnistuja oli LeKin Jere Koskinen.

Taas oli tiukka peli, kuten  ovat kaikkikin pelit olleet tällä kaudella. Alkukausi on meillä ollut ok, mutta tasaisuutta kääntää tiukkoja pelejä voitoiksi pitää saada lisää, kommentoi LeKin kapteeni Jesse Hurme paluubussista tavoitettuna.

Juuso Papinsaari livautti Porvossa johto-osuman jo alkuhetkillä. Toisessa erässä osui ylivoimalla Jere Koskinen, mutta päätöserään Hunters tuli väkevästi. Vajaassa kahdeksassa minuutissa Hunters oli tasoittanut ja pelin sankari Jere Koskinen joutui vielä viimeisellä peliminuutilla jäähylle. LeKi ja maalivahti Valtteri Kyllinen kestivät Huntersin ylivoimamyllytyksen ja ratkaisu siirtyi voittolaukauksiin.

Yhdeksän rankkarinlaukojaa yritti vuoroillaan maalia, mutta vain Jere Koskinen onnistui. LeKin molari Kyllinen oli porvoolaisille ohittamaton muuri.

LeKi-kippari Hurme on saalistanut tähän mennessä kymmenestä ottelusta viisi tehomerkintää, hän on LeKin sisäisen pistepörssin kahdeksas.

– Oman alkukauden fiilis on sama kuin joukkueenkin. Parantaa pitää ja tasaisuutta pitää saada omaan peliinikin lisää.

LeKin tehopelaaja on ollut Ville Pelttari kymmenellä tehomerkinnällä. Maalivahdeista Valtteri Kyllisen torjuntaprosentti on mainio 93,3 ja toisen LeKi-veskarin Olli Mustosen niinikään hieno 92,0.

Hakkarissa laidat paukkuvat seuraavan kerran lauantaina 28. lokakuuta, kun Lapuan Virkiä saapuu LeKin vieraaksi.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?