Metsämantereen ja Hovinkulman omakotitonteille esitys myyntihinnasta

Vesilahden uusi Metsämantereen asuinalue on herättänyt ensiesittelystä alkaen huomattavaa kiinnostusta. Tontit tulevat varattavaksi loppuvuodesta ja niitä päästään luovuttamaan alkuvuonna 2024. Alueelle muodostuu 45 omakotitonttia, sekä yritysalue, joka valmistuu myöhemmin.

Omakotitonttien hintaa ei ole vielä päätetty. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että omakotitonttien hinnaksi tulisi 30 euroa neliömetriltä. Näin tonttien 1 200–1 700 neliömetrin suuruisten tonttien hinnaksi tulisi 36 000–51 000 euroa. Tontin hinnan lisäksi ostajan maksettavaksi tulee lohkomiskulut.

Keskustan tuntumaan, Vihniäntieltä poikkevalle uudelle Riimutielle muodostuu kahdeksan uutta omakotitonttia ja Hovinkulman kortteli. Hovinkulman tonttien hinnaksi kunnanhallitus esittää 22 euroa neliömetriltä. Tontit ovat kooltaan 1 122–1 235 neliömetriä, joten niiden hinnaksi tulee 25 684–27 170 euroa, minkä lisäksi tontin ostajalta peritään lohkomiskustannukset.

Tonttihinnat päättää kunnanvaltuusto.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?