Lempääläinen kosmetiikka ja vesilahtelainen hunaja saivat tunnustusta alansa kisoissa

Hunajasta on moneksi. Kuvituskuva: Katariina Rannaste/LVS-arkisto

Alueen yrittäjien tuotteet ovat niittäneet menestystä alojensa tuotekilpailuissa. Vesilahtelainen hunaja voitti jo toistamiseen sarjansa Suomen parhaana kiteytettynä hunajana. Lempääläinen Taiga Cosmetics puolestaan nappasi pohjoismaisen luonnonkosmetiikka-alan kilpailun voiton parhaalla silmänympärysmeikillään. Molempia tuotteita yhdistää luonnonmukainen tuotantotapa.

Pauli Forsman uusi voittonsa Suomen parhaan kiteytetyn hunajan sarjassa Suomen Mehiläishoitajien liiton kilpailussa, johon otti osaa 122 hunajaa. Forsmanin Osuuskunta uusiruukki tarhaa mehiläisiä Haltijan biodynaamisesti viljellyllä tilalla. Kysynnän kasvaessa Forsman on etsinyt uusia tarhan paikkoja ja nyt osuuskunnalla on tänä vuonna tarhoja yhteensä 28 kappaletta. Mehiläistarhoja on Latomaassa, Laukossa ja Palhossa.

Taiga silmänympärysvoide palkittiin parhaana pohjoismaisessa luonnonkosmetiikkakilpailussa.

Lempääläisen kosmetiikkavalmistaja Frescon Oy:n  Taiga Cosmetics tuotesarja voitti Nordic Natural Beauty Awardsin tittelin parhaasta silmänympärystuotteesta. Taiga on Fresconin korkealaatuinen luonnonkosmetiikkasarja, joka hyödyntää tuotekehityksessään erityisesti kotimaisten Lapin luonnosta saatavien tehoaineiden hyödyntämiseen kosmetiikassa.

Nordic Natural Beauty on suurimpia pohjoismaisia luonnonkosmetiikka-alan tunnustuksia ja sen saaminen edellyttää tuotteilta korkeaa laatua ja vastuullista tuotantoa, jolla on eväät menestyä maailmanlaajuisesti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?