Piia Nurmela luopui Pirkanmaan KD:n puheenjohtajuudesta – Aura Elliot jatkaa työtä

Vesilahtelainen Aura Elliot on Pirkanmaan kristillisdemokraattien uusi puheenjohtaja. Kuva: Janne Kähkönen

Kristillisdemokraattien Pirkanmaan piiri kokoontui syyskokoukseen Tampereella 18. marraskuuta. Kokous valitsi piirin uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2024 vesilahtelaisen kunnanvaltuutetun ja yrittäjän Aura Elliottin. Piirin puheenjohtajana vuosina 2021–2023 toiminut lempääläinen kunnanvaltuutettu Piia Nurmela oli ilmoittanut, että ei hae jatkokautta.

Piirin varapuheenjohtajana jatkaa parkanolainen kunnanvaltuutettu ja aluevaltuutettu Kauko Turunen. Lempäälästä piirihallituksen jäseneksi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi valittiin sairaanhoitaja ja varavaltuutettu Sirpa Laitinen.

Muut valitut piirihallituksen jäsenet vuosille 2024–2025 ovat Pirjo Raunio Sastamalasta, Marjut Hovi Nokialta, Jouni Kaasalainen Ylöjärveltä, Anna-Kaisa Immonen Hämeenkyröstä, Ami Rinta-Valkama, Katja Koivistoinen ja Sanna Viertola Tampereelta. Vuoden 2024 ajaksi piirihallitukseen valittiin Kauko Turunen Parkanosta ja Jesse Räsänen Kihniöstä.

 

Artikkelia muutettu, korjattu uuden piirihallituksen toimintavuodet.

Vasemmalla väistyvä puheenjohtaja Piia Nurmela, uusi puheenjohtaja Aura Elliott, varapuheenjohtajaksi valittu Kauko Turunen, kokouksen puheenjohtajana toiminut Timo Rauhalammi, Tampereen paikallisosaston puheenjohtaja Sanna Viertola, puoluevaltuuston puheenjohtaja Riitta Kuismanen, kansanedustaja Sari Tanus ja toiminnanjohtaja Riitta Haapala. Kuva: Janne Kähkönen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?