Pirkanmaan keskustan uusi puheenjohtaja sai piirihallituksensa, varapuheenjohtaja Vesilahdesta

Vesilahtelainen Miia Rajala jatkaa Pirkanmaan Keskustan varapuheenjohtajana.

Pirkanmaan Keskustan syyskokouksessa valitut luottamushenkilöt vuodelle 2024. Uutena puheenjohtajana toimii Arto Pirttilahti Mänttä-Vilppulasta. Varapuheenjohtajina jatkavat Linda Lähdeniemi Punkalaitumelta sekä Miia Rajala Vesilahdesta. Piirihallituksessa Vesilahdesta jatkaa myös Pertti Uusi-Erkkilä.

Piirihallitus 2024: Petra Schulze Steinen Valkeakoskelta, Terhi Ala-Keturi Tampereelta, Antti Tölli Pirkkalasta, Rasmus Korpela Sastamalasta,  Reijo Koskela Virroilta, Klaus Myllymäki (u) Parkanosta, Anne Nousiainen (u), Orivedeltä, Pertti Uusi-Erkkilä Vesilahdesta, Leena Risku Ylöjärveltä, Mervi Pulkkinen (u) Akaasta, Hannu Koivunen Ruovedeltä, Tarja-Riitta Koskinen Juupajoelta, Paula Virtanen Urjalasta, Timo Karunen Punkalaitumelta, Sari Hassi Sastamalasta ja Pauli Haapaniemi Ikaalisista.

Maaseutu- ja yrittäjyystoimikunnan puheenjohtajana jatkaa Jani Hevonoja Akaasta. Varapuheenjohtajana on piiripuheenjohtajuuden jättänyt Tuukka Liuha Lempäälästä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?