Lempäälän-Vesilahden Sanomien digipalvelut

Lempäälän-Vesilahden Sanomia voi lukea digitaalisesti lehden tilaajana sekä rajoitetusti myös ilmaiskäyttäjänä. LVS on tilattava paikallislehti, ja siksi tarjoamme sisältöjä ensisijaisesti tilaajillemme – myös verkossa. Tutustu tilaajien palveluihin täällä ja ilmaiskäyttäjien palveluihin täällä.

 

Lempäälän-Vesilahden Sanomien digipalvelut tilaajille

Lempäälän-Vesilahden Sanomien kaikki digisisällöt kuuluvat lehden täystilaajien ja digitilaajien tilaukseen. Tilaajan tulee aktivoida itselleen digitunnus päästäkseen käsiksi tilaajasisältöihin verkossa. Kirjautumalla tilaajana sisään LVS:n digipalveluihin tilaajasisällöt avautuvat.

 

Mitä Lempäälän-Vesilahden Sanomien digipalvelut sisältävät?

 • Lvs.fi:n sisällöt
 • Näköislehti ja arkisto
 • Lempäälän-Vesilahden Sanomien uutissovellus
 • Lempäälän-Vesilahden Sanomien digitaaliset erikoisjulkaisut
 • Tilaajien sähköpostiin lähetettävä uutiskirje

 

Miten saan digitunnuksen, jolla pääsen lukemaan digilehteä?

1. Mene osoitteeseen lvs.fi/tunnukset
2. Täytä lomake ja seuraa ohjeita

TÄRKEÄ HUOMIO: Klikkaa lomakkeelta valituksi kohta ”Olen jo lehden täys- tai digitilaaja”. Näin saamme yhdistettyä olemassa olevan tilauksesi osaksi digitunnustasi. Tallenna osoitteeksesi lehden tilausosoite. Lisäohjeita


1. Mene osoitteeseen lvs.fi/tunnukset.

2. Täydennä lomake:

 • Kirjoita lomakkeelle sähköpostiosoitteesi, etunimesi, sukunimesi sekä salasanasi. Toista vielä salasanasi.
 • Klikkaa valituksi kohta ”Olen jo lehden täys- tai digitilaaja”. Lomakkeelle avautuu vielä muutama kohta sinulle täydennettäväksi. Kirjoita lomakkeelle puhelinnumerosi ja osoitetietosi, niin osaamme yhdistää tunnuksesi juuri sinun lehtitilaukseesi.
 • Klikkaa, että hyväksyt käyttöehdot.
 • Klikkaa lopuksi ”Luo tunnus” -painiketta.

3. Seuraavaksi näet ruudulla viestin, että ”Melkein valmista!” Siirry viestin ohjeen mukaisesti sähköpostiisi ja avaa lvs.fi:stä saamasi sähköpostiviesti. Jos et löydä viestiä postilaatikostasi, tarkista roskapostikansiosi. Jos et vieläkään löydä viestiä, ole yhteydessä tilaajapalveluumme tilaukset@lvs.fi.

4. Klikkaa sähköpostiviestissä olevaa aktivointilinkkiä.

5. Päädyt Omien tietojesi sivuille. Voit katsoa omia tietojasi sekä muuttaa ja korjata niitä.

6. Nyt olet luonut tunnuksesi. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi ja salasanan tallensit juuri itse. Nyt voit alkaa käyttää lehden digipalveluita.

 

Unohdin salasanani. Mitä teen?

Voit uusia salasanasi osoitteessa lvs.fi/salasana.
Jos et muista, millä sähköpostiosoitteella olet rekisteröitynyt digipalveluumme, ota yhteyttä tilaajapalveluumme tilaukset@lvs.fi. Lisäohjeita


1. Mene osoitteeseen lvs.fi/salasana

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi lomakkeelle ja klikkaa ”Vaihda salasana” -painiketta.

3. Sait sähköpostiviestin lvs.fi:stä. Siirry sähköpostiisi ja avaa lähettämämme viesti. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä.

4. Kirjoita lomakkeelle keksimäsi uusi salasana. Oman tietoturvasi vuoksi tallenna itsellesi riittävän vaikeasti arvattava salasana. Palvelu ei hyväksy erittäin heikkoja tai heikkoja salasanoja. Klikkaa lopuksi ”Tallenna”-painiketta.

5. Nyt olet tallentanut itsellesi uuden salasanan. Voit kirjautua sillä sisään.

 

Miten luen Lempäälän-Vesilahden Sanomia diginä?

Lempäälän-Vesilahden Sanomien sisältöjä voi lukea digitaalisesti eri tavoin, joista voit valita mieleisesi kuhunkin tilanteeseen. Muista kirjautua sisään digitunnuksillasi, niin saat tilaajille tarkoitetut sisällöt auki. Samat digitunnukset käyvät joka paikassa.

1. Lue yksittäisiä uutisia lvs.fi:n uutisvirrasta. Uutisvirrassa julkaistaan uutta sisältöä joka päivä. Lisäohjeita

 1. Mene osoitteeseen lvs.fi
 2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu” ja kirjaudu sisään digitunnuksillasi.
 3. Klikkaa etusivun uutisvirrasta auki sinua kiinnostavat jutut.

Kirjautumislomakkeelta kannattaa klikata valituksi ”Muista minut”, jotta selaimesi muistaa kirjautumisesi, eikä sinun tarvitse kirjautua seuraavalla kerralla uudestaan.

2. Lue Lempäälän-Vesilahden Sanomia sovelluksella. Lisäohjeita

1. Lataa LVS:n sovellus tästä linkistä.
Voit myös etsiä sovelluksen App Storesta tai Play Kaupasta hakusanoilla ”Lempäälän-Vesilahden Sanomat”. Sovellus toimii laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on vähintään iOS 10 tai Android 7.

2. Avaa sovellus, ja klikkaa oikean yläreunan valikosta auki ”Asetukset”.

3. Kirjaudu sisään digitunnuksellasi.

4. Asetuksissa voit myös säätää sovelluksen tekstin kokoa ja näköislehden zoomausastetta, sallia tai kieltää ilmoitukset ja poistaa offline-tilaan ladatut lehdet.

5. Sovelluksen valikosta pääset siirtymään Uutisvirtaan (LVS Uutiset), Näköislehteen sekä offline-tilaan ladattuihin Näköislehtiin (Lataukset).

6. Uutisvirrasta voit klikata auki sinua kiinnostavat jutut. Voit siirtyä kätevästi jutusta toiseen pyyhkäisemällä näyttöä vaakasuunnassa.

7. Näköislehdessä voit lukea haluamaasi lehden numeroa tai liitelehteä klikkaamalla lehden kantta. Ylimpänä näkyy LVS:n näköislehti ja sen alapuolella ovat Halin, liitelehtien ja Ideapark Nyt -lehden näköislehdet.
Saat vanhempia näköislehtiä näkyviin pyyhkäisemällä lehtirivistön kohdalla oikealle. Jos tahdot ladata näköislehden offline-tilaan, klikkaa haluamasi lehden kannen alla olevaa nuolipainiketta.

3. Lue näköislehteä nettiselaimella osoitteessa lvs.fi/nakoislehti. Näköislehti julkaistaan tiistai-iltaisin klo 20. Lisäohjeita


1. Mene osoitteeseen lvs.fi/nakoislehti.

2. Klikkaa haluamasi lehden kantta, niin lehti avautuu viereiseen välilehteen. Sivusto pyytää sinua kirjautumaan sisään, jos et ole vielä kirjautunut.

3. Lue näköislehteä! Kun näköislehti on auki, saat sivun vasemman yläkulman valikkonapista esiin erilaisia toimintoja (zoomaus, 1 sivu / aukeama näkyvissä, tulostus, sisällysluettelo, koko näytön tila).

nakoislehtiohjeen valikko

 

Miten perheenjäsenet pääsevät lukemaan lehteä diginä?

Voit jakaa tilauksesi perheenjäsenillesi ilmaiseksi, jolloin hekin pääsevät lukemaan.

  1. Mene osoitteeseen lvs.fi/omat-tietosi ja kirjaudu sisään.
  2. Klikkaa auki ”Perheasetukset”.
  3. Lähetä perheenjäsenillesi kutsut. Voit jakaa tilauksesi enintään neljälle (4) samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle.
  4. Perheenjäsenet saavat kutsut sähköpostiinsa hyväksyttäviksi. Kun perhekutsu on hyväksytty, perheenjäsen pääsee lukemaan rajattomasti lehden digisisältöjä niin kauan kuin tilauksesi on voimassa.

Lisäohjeita

1. Mene osoitteeseen lvs.fi/omat-tietosi ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.

2. Klikkaa auki ”Perheasetukset”.

3. Klikkaa ”Kutsu perheenjäsen”.

4. Kirjoita avautuvaan kenttään perheenjäsenesi sähköpostiosoite. (Tarkista, että osoite on varmasti kirjoitettu oikein.)

5. Klikkaa kirjoittamasi sähköpostiosoitteen alapuolelta ”Kutsu perheenjäsen”. Voit jakaa tilauksesi tällä tavalla enintään neljälle (4) samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle.

6. Perheenjäsen saa kutsun sähköpostiinsa. Hänen tulee klikata kutsun linkkiä.

7. Linkkiä klikattuaan perheenjäsen pääsee kirjautumaan sisään lvs.fi:hin. Jos hänellä ei ole vielä omia digitunnuksia, hänet ohjataan luomaan ne näiden ohjeiden mukaisesti.

8. Kirjautumisen / tunnusten luomisen jälkeen perheenjäsen pääsee hyväksymään perhekutsun.

9. Kutsun hyväksymisen jälkeen perheenjäsen pääsee lukemaan kaikkia tilaajasisältöjä.

 

En löydä digiongelmaani ratkaisua. Mitä teen?

Lähetä meille kuvaus ongelmatilanteesta oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä ongelman ratkaisemiseksi. Mitä tarkemmin kerrot tilanteestasi, sitä paremmin pääsemme ratkaisun jäljille.

Lomakkeeseen

Kirjoita tähän puhelinnumerosi, niin voimme tarvittaessa soittaa sinulle digiongelman ratkaisemiseksi.
Kirjoita tähän sähköpostiosoitteesi, niin voimme tarvittaessa viestitellä sinulle digiongelman ratkaisemiseksi.

 

Lempäälän-Vesilahden Sanomien digipalvelut ilmaiskäyttäjille

Voit lukea osan lvs.fi:n ja LVS:n sovelluksen uutisvirran jutuista ilmaiseksi. Kaikki jutut eivät kuitenkaan ole avoimia, sillä tilattavana paikallislehtenä Lempäälän-Vesilahden Sanomat keskittyy palvelemaan erityisesti maksavia tilaajiaan. Ilmaiskäyttäjät saavat avoimet jutut auki ilman sisäänkirjautumista.

Ilmaiskäyttäjä voi tilata Lempäälän-Vesilahden sanomien digitilauksen tai täystilauksen osoitteessa lvs.fi/tilaa.