kesäkuvakisa

Perjantaipaketti viikko 29: tangokuningatar markkinoilla, Vesilahdessa kyläillään ja kesäkuvaloistoa

Lempäälän-Vesilahden Sanomat kokosi juuri sinulle mielenkiintoisen lukutarjottimen tulevan viikonlopun ajaksi. Vietä hidas aamu tai innostu iltamyöhään tutkailemaan paikallislehden aarteisiin ja voit esimerkiksi syventyä tarkemmin kuluneen viikon artikkeleihin, jos joku on päässyt menemään silmien ohitse. Olemme koostaneet pakettiin niin paikallisia uutisia, kiinnostavia henkilöitä kuin erilaisia mielipiteitä. Isäntäperheenä toimiminen avartaa maailmankuvaa: Vaihto-oppilaille makkaranpaisto ja järven jäällä kävely voivat…

Kesämuksut veivät voiton

Lempäälän-Vesilahden Sanomien kesäkuvakisan 2017 on voittanut Milla Vanhatalon kuva Kesämuksut. Voittajakuvan napannut saa palkinnoksi 50 euron lahjakortin. Äänestys oli tiukka ja kolmen kärki mahtui kymmenen äänen sisälle. Toiseksi sijoittui Minttu Harkin kuva Rypsipellon kauniit värit ja kolmanneksi Wilma Maijalan kuva Kisu mukana lehden haussa. L-VS onnittelee voittajaa ja sijoittuneita. Ensi kesänä kuvataan taas!

Elokuu inspiroi kesäkuvakisaajia

Lempäälän-Vesilahden Sanomien kesäkuvakisa on tältä vuodelta päättynyt. Elokuussa lukijamme innostuivat kuvaamaan toden teolla ja kuun aikana toimituksen lähetettiin huikea määrä kesäisiä kuvia. L-VS kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita. Osoitteessa lvs.fi ja ensi viikon lehdessä julkaistaan esiraadin valitsemat kuvat, joista lukijat pääsevät äänestämään tämän vuoden parhaan kesäkuvan.