Puistokatu

Murtautujan saaliiksi tupakkaa

Tilaajille

Lempäälän Puistokadulla sijaitsevalle Mantunkulman Neste-huoltoasemalle murtauduttiin perjantaiyönä kello 1.18. Tekijä sai mukaansa useita kartonkeja tupakkatuotteita. Tapahtunutta tutkitaan varkautena. Rikoksesta epäilty mies on noin 180 cm pitkä. Hänellä oli tekohetkellä yllään musta huppari, harmaat/beiget collegehousut ja mustat tennarit, joiden sivuissa iso valkoinen kuvio. Vihjeitä ja havaintoja teosta sekä tekijästä voi ilmoittaa poliisille numeroon 0800 90022.

Uutta Lempäälän keskustaa rakennetaan aidan takana

Tilaajille

Moro! Tiedätkö mistä pääsee autoliikkeeseen? huikkaa kuvaajalle kuljettaja, jonka etenemisen työmaa-aita on pysäyttänyt Manttaalitiellä. Autokorjaamoon pääsee Puistokadulta, marketia vastapäätä olevasta liittymästä. Aidattu työmaa-alue herättää edelleen hämmennystä. Niin autoilijat kuin junamatkailijat pyrkivät vanhasta tottumuksesta Manttaalitietä etelän suunnalta laiturille, mutta aita on vastassa. Uusista reiteistä ja pysäköintipaikoista on infotaulut kulkureittien kohdalla. Liityntäpysäköinti on siirtynyt Piippo-keskuksen pysäköintipaikalle. Pohjoiseen…

Aiesopimukset kolmelle hehtaarille keskustan kehittämisestä

  Lempäälän keskustan kehittäminen astuu Piiponpellon alueella ja Kirkkotorin alueella toteutusvaiheeseen. Lempäälän kunnanhallitus on hyväksynyt maanomistajien aiesopimukset SRV Rakennus Oy Pirkanmaan kanssa Piiponpellon alueen noin 1,1 hehtaarin alueen suunnitteluprosessista ja YIT Rakennus Oy:n kanssa Kirkkotorin alueen noin 2,3 hehtaarin alueen suunnitteluprosessista. Piiponpellon alueelta on jo valmistunut yleissuunnitelma ja kaavaehdotus on valmis aikataulun mukaan tänä vuonna….