vahingonteko

Kiukustunut pyöräilijä rikkoi auton sivupeilin Vesilahdessa

Tilaajille

Polkupyöräilijä potkaisi auton sivupeilin rikki Vesilahdessa sunnuntaina 28. heinäkuuta. Poliisi arvioi syyksi, että pyöräilijä oli suuttunut autoilijalle ohitustilanteessa. Henkilöautoilija oli ohittamassa pyöräilijää, kun samanaikaisesti vastaan tuli toinen auto, ja ohitustilanne oli ahdas. Polkupyöräilijä seurasi autoilijaa Kirkonkylän kylmäasemalle, missä hän potkaisi auton sivupeilin rikki. Pyöräilijän henkilöllisyys ei ole tiedossa. Asiaa tutkitaan lievänä vahingontekona.

Auton kolhija poistui paikalta vähin äänin

Tilaajille

Henkilöautoa kolhittiin eilen keskiviikkona 17. toukokuuta Lempäälän S-marketin pysäköintipaikalla klo 19.15–19.30 välillä. Autoilija oli jättänyt auton pysäköintiruutuun ja palattuaan autolle hän havaitsi, että auton vasempaan takakulmaan oli törmätty toisella autolla. Poliisipartio tarkasti auton vaurion ja totesi, että siihen oli jäänyt törmäyksessä vaaleaa maalia. Tekijää ei toistaiseksi tavoitettu. Tapahtunutta tutkitaan liikennerikkomuksena.

Suivaantunut mies potki ja löi autoa

Mies suivaantui autoilijan antamasta äänimerkistä niin, että potki ja löi autoa Lempäälässä lauantaina 26. syyskuuta. 22-vuotias nainen ajoi henkilöautolla Asematiellä ja pysähtyi suojatien eteen kolmen henkilön seurueen ylittäessä tietä. Nainen painoi autonsa äänimerkkiä, koska seurue ei kertomansa mukaan edennyt suojatiellä mihinkään suuntaan. Tästä kimpaantuneena suojatiellä ollut 29-vuotias mies potkaisi auton kylkeen. Nainen ajoi autonsa parkkiin, jolloin…