Ylämäen metsästysseura

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kodalla sytytettiin joulutulet ja joulumieli

Tilaajille

Kirkkoherra Harri Henttinen muistutti, että jatkuvan muutoksen sijaan pysyvyyskin on tarpeen Ylämäen metsästysseuran viime kesänä valmistuneen kodan täytti perjantaina 16. joulukuuta joulun tunnelma. Sen toi perinteisesti järjestettävä reserviläisten joulutulet -tapahtuma. Joulutulet järjestetään vuorovuosin Pirkkalassa, Lempäälässä, Akaassa ja Vesilahdessa. Vesilahden reserviläisten puheenjohtaja Kalevi Jalonen ja  Ylämäen metsästysseuran puheen johtaja Esko Halme toivottivat väen tervetulleiksi tapahtumaan. Jorma Karvinen töräytti metsästystorvellaan…

Tunnustusta vuosikymmenten talkootyöstä

Kun Jarvan Matti täytti 80-vuotta keskiviikkona 8. heinäkuuta, kurvasi hänen pihaansa yllättävän monta autoa. Pitkäaikainen metsästysystävä Jorma Karvinen oli nimittäin tuumannut, että 30-vuotinen talkootyö Ylämäen metsästysseurassa olisi syytä palkita. Hän otti yhteyttä Vesilahden Ampujiin ja ehdotti kunniamerkin hakemista seuran nimissä. – Matti Jarvan työ etenkin nuorten parissa on vertaansa vailla ja hänelle on nyt myönnetty…

Riista maistuu metsästäjän jauhelihapihveissä

Ei ole riistan voittanutta ruokapöydässä, ainakaan jos kysytään Arto Lepolalta. Miehen vapaa-aika kuluu kalastamassa tai metsällä, etenkin peuranmetsästysaikana. Ylämäen metsästysseuran varapuheenjohtajana toimiva Lepola kertoo laittavansa paljon ruokaa ja mieluiten peuranlihasta. Erityisesti peuranjauheliha on Lepolan suosikkiraaka-aine sen sen monipuolisuuden vuoksi. Siitä onnistuvat niin keitot, kastikkeet, pizzat kuin lihapullat ja-pihvitkin. Suurelle joukolle valmistettuihin peuranjauhelihapihveihin tarvitaan 1,5 kiloa…