Kauppahuone

Jätä osto-, myynti-, vuokra- ja vaihtoilmoituksesi Lempäälän-Vesilahden Sanomiin.

Kauppahuoneessa julkaistavat rivi-ilmoitukset maksavat 10 euroa 160 merkkiin asti ja pidempi ilmoitus 20 euroa (max. 320 merkkiä). Voit halutessasi varmistaa, että ilmoituksesi erottuu ja liittää kuvan ilmoitukseesi 6 eurolla. Halutessasi ilmoituksesi julkaistaan myös verkossa 7 päivän ajan. Ohjeistuksen vastaisten ilmoitusten hintaa ei palauteta.
Yritysasiakkaita palvellaan numerossa 044 347 7405 (Piia Kylliäinen) sekä osoitteessa ilmoitukset(a)lvs.fi. Yhdistykset ja seurat voivat jättää tapahtumailmoituksiaan MeNyt-palstalle.
Rivi-ilmoituspalsta on tarkoitettu ainoastaan osto-, myynti-, vuokra- ja vaihtoilmoituksille, muunlaisessa ilmoittelussa ota yhteyttä: ilmoitukset@lvs.fi.
Jätä aineistosi viimeistään maanantaina klo 12 mennessä, niin rivi-ilmoitus ehtii saman viikon lehteen.

HUOM! Kun olet maksanut ilmoituksesi verkkopankissa, palaa verkkopankin ohjaamana takaisin tälle sivulle, jotta maksusi ja rivi-ilmoituksesi menevät varmasti perille.

HUOM! Muista kirjoittaa yhteystietosi rivi-ilmoituksen sisältöön, jos ne ovat ilmoituksesi kannalta tarpeen. Yhteystietolomakkeeseen syötetyt tiedot eivät nouse rivi-ilmoitukseen automaattisesti.

 

Viesti (välilyönnit sanojen väliin, ei rivinvaihtoja) :

Valitse palsta

Lisää kuva ilmoitukseesi! Kuvan pitää olla jpg-muodossa ja alle 64 MB kokoinen.

Kuvan lisäys maksaa 6 €.


esillä 7 päivää alkaen:
Ilmoituksen pituus
Hinta (sis. ALV 24%: )