Digimainonta

Lempäälän-Vesilahden Sanomien nettisivuilla luetaan uutisia yli 15 000 kertaa viikossa ja yksittäisiä eri kävijöitä on jopa yli 10 000 (8/2017). Nettibannerit ovat näyttävästi esillä lvs.fi:n etusivulla ja jokaisen artikkelin yhteydessä. Nettibannerilla tavoitat valtavan massan paikallisia kuluttajia.

Netissä toimivat hyvin sekä yrityksesi tunnettuutta lisäävä imagomainonta että taktinen kampanjamainonta. Lyhyellä ydinviestillä ja näyttävällä kuvalla pääset pitkälle. Nettibanneriin voidaan myös liittää linkki, joka ohjaa kuluttajan suoraan haluamallesi nettisivulle – esimerkiksi tuote-esittelyyn, yhteydenottolomakkeeseen tai vaikkapa yrityksesi Facebook-sivulle.

Digimainonta on nykyaikaista ja dynaamista markkinointia, joka viestii jo itsessään kuluttajalle positiivisesti yrityksen uudistumiskyvystä ja moderniudesta. Digimainonnan ehdoton etu on sen elävyydessä: kiinnostavaa mainosta voi klikata, jolloin siitä saa välittömästi lisätietoa.

Tarjoamme monenlaista digimainontaa isoista bannereista pienempiin. Tarkemmat tiedot löydät digimainonnan mediakortista.

Digimainonnan lisäksi tarjoamme myös printtimainontaa Lempäälän-Vesilahden Sanomien paperilehdessä. Kaikkein parhaat tulokset saat yhdistämällä printti- ja digimainontaa, sillä silloin tavoitat lukijamme laajimmin ja jopa useamman kerran saman kampanjan aikana.

 

Lempäälän-Vesilahden Sanomat lyhyesti:

– lvs.fi:ssä sivulatauksia jopa 15 000 ja kävijöitä 10 000 joka viikko
– 11 500 paikallista paperilehden lukijaa joka viikko (yhteensä lukijoita Suomessa jopa 15 000)
– Paperilehden ilmestymispäivä keskiviikko, uutta digitaalista sisältöä joka päivä
– Pääasiallinen levikkialue Lempäälä ja Vesilahti
– Lataa printtimainonnan mediakortti tästä ja digimainonnan mediakortti tästä

 

Näin helppoa on digimainonnan ostaminen:

1. Määrittele budjettisi
2. Ideoi mainoksen tavoitetta ja viestiä
3. Ota yhteyttä myyntiimme
4. Luota osaamiseemme, me hoidamme loput

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.