Mainostuotteet ja hinnat

Klikkaa kiinnostavaa tuotetta, niin mediakortit avautuvat PDF-tiedostoina. Mediakorteista löydät Lempäälän-Vesilahden Sanomien eri markkinointivaihtoehdot hintoineen. Mediakorteista selviävät myös erilaisten mainosten aineistokoot.

 

Paperilehden mainostuotteet

Lempäälän-Vesilahden Sanomien paperilehdessä mainostamalla tavoitat paikalliset ja ostovoimaiset kuluttajat. Viikoittain ilmestyvää Lempäälän-Vesilahden Sanomien paperilehteä lukee yhteensä jopa 16 400 lukijaa. Uutislehden lisäksi julkaisuvalikoimaamme kuuluu mukava mainoslehti Hali, joka jaetaan LVS:n tilaajien lisäksi Lempäälän ja Vesilahden ei-tilaajatalouksille 6 kertaa vuodessa. Paperinen sanomalehti on edelleen se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien liitto 09/2016). Verkon ja valeuutisten maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana.

Printtimainokset      Palveluhakemisto     OmaMainos      Hali

Digitaaliset mainostuotteet

Lempäälän-Vesilahden Sanomien nettisivuilla luetaan uutisia yli 15 000 kertaa viikossa ja yksittäisiä eri kävijöitä on yli 7 900. Digitaaliset mainokset näkyvät lvs.fi:ssä kaikilla laitteilla, ja ne on sisäänrakennettu tärkeäksi osaksi sivustoa. Digimainonnan ehdoton etu on sen elävyydessä: kiinnostavaa mainosta voi klikata, jolloin siitä saa välittömästi lisätietoa.

Nettibannerit      OmaMainos

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnin tuotteemme ovat perinteisestä mainonnasta poikkeavia sponsoroituja artikkeleita. Artikkeli tehdään mainostajan toiveiden mukaisesti, ja juttu erottuu toimituksellisista jutuista ’Mainos’-merkintöjen avulla. Artikkeli julkaistaan aina sekä paperilehdessä että lvs.fi:ssä. Sisältömarkkinointi on erityisen tehokasta, koska se vetoaa lukijoihin tarinoidensa, hyödyllisyytensä tai viihteellisyytensä ansiosta.

Mainospaketit

Mainospaketeistamme voit valita sopivan kombon, jossa yhdistellään printtimainontaa, digitaalista mainontaa sekä sisältömarkkinointia. Mainoskomboilla tavoitat paikalliset lukijamme eri kanavissa ja eri tavoin, minkä ansiosta saat mainosviestisi tehokkaasti eteenpäin. Mainospaketin ostamalla säästät markkinointikuluissasi, sillä tarjoamme paketit yksittäisten tuotteiden listahintoja merkittävästi edullisemmin.

Kolmen kombo      Kahden kombo

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.