Mainostuotteet ja hinnat

Klikkaa kiinnostavaa tuotetta, niin mediakortit avautuvat PDF-tiedostoina. Mediakorteista löydät Lempäälän-Vesilahden Sanomien eri markkinointivaihtoehdot hintoineen. Mediakorteista selviävät myös erilaisten mainosten aineistokoot.

 

Paperilehden mainostuotteet

Lempäälän-Vesilahden Sanomien paperilehdessä mainostamalla tavoitat paikalliset ja ostovoimaiset kuluttajat. Viikoittain ilmestyvää Lempäälän-Vesilahden Sanomien paperilehteä lukee yhteensä jopa 15 800 lukijaa. Uutislehden lisäksi julkaisuvalikoimaamme kuuluu mukava mainoslehti Hali, joka jaetaan LVS:n tilaajien lisäksi Lempäälän ja Vesilahden ei-tilaajatalouksille 6 kertaa vuodessa. Paperinen sanomalehti on edelleen se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien liitto 09/2016). Verkon ja valeuutisten maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana.

Printtimainokset      Palveluhakemisto      Hali

Digitaaliset mainostuotteet

Lempäälän-Vesilahden Sanomien nettisivuilla luetaan uutisia jopa 30 000 kertaa viikossa ja yksittäisiä eri kävijöitä on 11 500. Digitaaliset mainokset näkyvät lvs.fi:ssä kaikilla laitteilla, ja ne on sisäänrakennettu tärkeäksi osaksi sivustoa. Digitaaliset mainokset ovat esillä myös LVS:n uutissovelluksessa. Digimainonnan ehdoton etu on sen elävyydessä: kiinnostavaa mainosta voi klikata, jolloin siitä saa välittömästi lisätietoa.

Nettibannerit

Bannerit toteutetaan Localstars-työkalulla asiakkaan aineistoista. Jos tahdot toimittaa valmiin banneriaineiston, toimita se neljässä koossa. Neljän koon ansiosta bannerisi näkyy joustavasti kaikilla banneripaikoillamme juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat:

  • 1250 x 360 px
  • 960 x 250 px
  • 640 x 240 px
  • 300 x 250 px

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnin tuotteemme ovat perinteisestä mainonnasta poikkeavia sponsoroituja artikkeleita. Artikkeli tehdään mainostajan toiveiden mukaisesti, ja juttu erottuu toimituksellisista jutuista ’Mainos’-merkintöjen avulla. Artikkeli julkaistaan valintasi mukaan paperilehdessä, lvs.fi:ssä ja lehden uutissovelluksessa. Sisältömarkkinointi on erityisen tehokasta, koska se vetoaa lukijoihin tarinoidensa, hyödyllisyytensä tai viihteellisyytensä ansiosta.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.