Miksi Lempäälän-Vesilahden Sanomat?

Paikallislehti tavoittaa digissä ja printissä

Lempäälän-Vesilahden Sanomat nostaa valokeilaan Lempäälän ja Vesilahden alueen kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Paikallissisällöt kiinnostavat ihmisiä sekä digissä että printissä, mikä tarjoaa mainostajalle monipuolisia mahdollisuuksia näkyä paikallisesti.

L-VS:n nettisivuilla ja lehden Raitti-sovelluksessa julkaistaan uutta sisältöä joka päivä, mikä houkuttelee digikanaviimme reilusti yli 50 000 digikävijää kuukaudessa (8/2017). Suurin kävijäryhmä ovat Lempäälän ja Vesilahden paikalliset asukkaat, mutta verkko kiinnostaa myös lähialueilla sekä muualla Suomessa.

Kerran viikossa ilmestyvä paperinen Lempäälän-Vesilahden Sanomat puolestaan tavoittaa noin 11 500 paikallista paperilehden lukijaa joka viikko. (Tietoykkönen 12/2016).

Mainostamalla Lempäälän-Vesilahden Sanomissa tavoitat alueen kaikki pääkohderyhmät naisista ja miehistä lapsiperheisiin ja ikäihmisiin sekä paikallisiin päättäjiin. Tarjoamme mainostajille monenlaista näkyvyyttä sekä paperilehdessä että digitaalisissa kanavissamme.

Toimintaamme ohjaavat paikalliset arvot ja paikallinen toimintaympäristö. Lehti on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

 

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.