Referenssi | Elenia

Elenian valokuituverkko sai hyvää näkyvyyttä mainostamalla paikallislehdessä

Elenia mainosti valokuituverkkoa Lempäälän-Vesilahden Sanomien Kylät ja korttelit -teemasivuilla printissä toukokuussa 2020 sekä bannerimainoksella LVS:n digikanavissa. Kampanjan aikana verkon rakentaminen oli ajankohtaista Lempäälän Lastusissa.

Mainoksemme huomattiin ja saimme asiakkailta yhteydenottoja sen pohjalta, kertoo Elenian myyntipäällikkö Ilkka Vuolle.

Kylät ja korttelit on Lempäälän-Vesilahden Sanomissa ilmestyvä, osin valtakunnallinen teema. Toukokuussa ilmestynyt teema toteutettiin Suomen Paikallismedioiden sekä neljän kyläyhdistyksen kanssa. Lempäälästä ja Vesilahdesta kyläesittelyillä olivat mukana Palho-Vakkala ja Koskenkylä Vesilahdelta sekä Nurmen ja Lastusten kylät Lempäälästä.

– Mainoksemme huomattiin, kiinnostus valokuituliittymän hankkimiseen heräsi ja saimme asiakkailta yhteydenottoja sen pohjalta. Ja mainonnan varaaminen oli myös helppoa, kertoo Elenian myyntipäällikkö Ilkka Vuolle.

Lehdessä mainos sijoitettiin Lastusten kylän esittelysivulle ja banneri näkyi verkossa 5 000 näyttökertaa viikon aikana.

– Uskomme, että Elenian valokuituverkko sai hyvää näkyvyyttä ja tunnettuutta mainonnan seurauksena, Vuolle jatkaa.

Elenialle valokuituverkon luomien mahdollisuuksien näkyminen paikallisesti on tärkeää. Siksi he suosittelevat mainostamista Lempäälän-Vesilahden Sanomissa muillekin paikallisia ihmisiä tavoitteleville yrityksille.

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista Lempäälän-Vesilahden Sanomissa? Ota yhteyttä.