Vesilahden röntgenkuvaukset tehdään Pirkkalassa yli vuoden ajan

Vesilahden kunnan asukkaiden röntgenkuvaukset hoidetaan Pirkkalan terveyskeskuksessa 25.3.2013–30.4.2014. Muutos johtuu Lempäälän terveyskeskuksen remontista.

Pirkkalan terveyskeskus sijaitsee osoitteessa Lentoasemantie 60. Ajanvaraus röntgentutkimuksiin tehdään puhelimitse tiistaisin ja torstaisin kello 14.15–15.00 puhellinumerosta 03 5652 4000. Röntgeniin tarvitaan lähete omasta terveyskeskuksesta, TAYS:sta tai muusta kunnallisesta laitoksesta.

Myös vesilahtelaiset Viisarin asiakkaat saavat röntgenpalvelut Pirkkalasta Lempäälän röntgenin sulun aikana.

Osa Lempäälän terveyskeskuksesta suljetaan toukokuun lopulla. Silloin remontoidaan se osa rakennuksesta, jossa röntgen sijaitsee. Kuntalaiset saavat vielä palvelua omassa terveyskeskuksessaan, mutta neuvottelut väliaikaisesta paikasta ovat käynnissä. Osastonhoitaja Sisko Toikka kertoo, että ensi viikolla käytävien neuvottelujen jälkeen tiedetään enemmän.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?