Mediakortit

Mediakorteista löydät Lempäälän-Vesilahden Sanomien eri markkinointivaihtoehdot hintoineen, ja mediakorteista selviävät myös erilaisten mainosten aineistokoot. Klikkaa kiinnostavaa mediakorttia, niin se avautuu PDF-tiedostona.

Lempäälän-Vesilahden Sanomat

Mainonta Lempäälän-Vesilahden Sanomien paperilehdessä

Lempäälän-Vesilahden Sanomien paperilehdessä mainostamalla tavoitat paikalliset ja ostovoimaiset kuluttajat. Viikoittain ilmestyvää Lempäälän-Vesilahden Sanomien paperilehteä lukee yhteensä jopa 14 000 lukijaa (KMT 9/2021). Paperilehdessä julkaistaan moduulimainosten lisäksi palveluhakemistoa, joka on kooste paikallisten yritysten palveluista.

Paperinen sanomalehti on edelleen se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien Liitto 09/2016). Verkon ja valeuutisten maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana.

 

Mainonta Lempäälän-Vesilahden Sanomien digikanavissa

Lempäälän-Vesilahden Sanomien digikanavissa vierailee viikoittain jopa 14 000 lukijaa (Google Analytics 9/2021). Digitaaliset mainokset näkyvät lvs.fi:ssä kaikilla laitteilla, ja ne on sisäänrakennettu tärkeäksi osaksi sivustoa. Digitaaliset mainokset ovat esillä myös Lempäälän-Vesilahden Sanomien uutissovelluksessa. Digimainonnan ehdoton etu on sen elävyydessä: kiinnostavaa mainosta voi klikata, jolloin siitä saa välittömästi lisätietoa.

Jos tahdot toimittaa valmiin banneriaineiston, toimita se kahdessa koossa. Kahden koon ansiosta bannerisi näkyy joustavasti kaikilla banneripaikoillamme juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat:

  • 960 x 360 px
  • 300 x 250 px

 

Sisältömarkkinointi Lempäälän-Vesilahden Sanomissa

Sisältömarkkinoinnin tuotteemme ovat perinteisestä mainonnasta poikkeavia sponsoroituja artikkeleita. Artikkeli tehdään mainostajan toiveiden mukaisesti, ja juttu erottuu toimituksellisista jutuista ’Mainos’-merkintöjen avulla. Artikkeli julkaistaan valintasi mukaan paperilehdessä, lvs.fi:ssä ja lehden uutissovelluksessa. Sisältömarkkinointi on erityisen tehokasta, koska se vetoaa lukijoihin tarinoidensa, hyödyllisyytensä tai viihteellisyytensä ansiosta.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.