LeKi-futiksella vahva alku nelosessa

Jalkapallon alemmat sarjat ovat saaneet kaudelle starttinsa.

LeKi-futis avasi kautensa nelosdivarissa esittämällä Sääksjärven tekonurmella erittäin pirteitä otteita.

LeKi löi viime kaudella kolmosta pelanneen Tervakosken Padon, joka oli alusta alkaen hätää kärsimässä lempääläisten kanssa, ja ottelu päättyi ansaittuun kotijoukkueen 3–0 (1–0)-voittoon.

LeKi:n maaleista vastasi kaksi kertaa viime kauden maalikunkku Tommi Lehtimäki, joka koki kovia toisen osumansa jälkeen. Maalipaikassa hän sai vastustajan maalivahdin polvesta tällin päähänsä, ja edessä oli käväisy sairaalassa. Pahemmilta seurauksilta mies onneksi selvisi.

LeKi:n kolmannen osuman teki laitalinkki Jani Ojala. Maalintekijöiden ohella keskikentällä Samu Nevala rakensi peliä vahvasti ja laitapuolustajat Ville ja Pasi Heinonen osallistuivat erinomaisen aktiivisesti puolustustyöskentelyn ohella hyökkäysten rakenteluun, mikä on tällä tasolla joukkueelle vahva ase.

Loiskeelle ei vielä pisteitä

Sääksjärven Loiske pelasi sarjaa ylempänä toisen ottelunsa, eikä pistepussi avautunut vieläkään.

Sarjan suosikkitriosta Sääksjärvelle saapui Nokian Palloseura, joka oli ottelun alussa hätää kärsimässä aktiivisesti hyökänneen Loiskeen kanssa.

Simo Tynkkynen vei Loiskeen johtoon, mutta vahvaa juoksupeliä esittänyt NoPS tuli takaa rinnalle ja lopulta 3–1-voittoon.

Loiskeen maalilla torjui futsalista tuttu Roope Hakulinen, joka selvisi urakastaan hyvin.

Myös nuorten pelaajien, kuten Otso Suonpään, Lauri Suhosen ja vaihdosta tulleen Teemu Tossavaisen otteista löytyi paljon positiivista.

Loiske jatkaa kotiotteluittensa putkea kohtaamalla perjantaina 2. toukokuuta TPV:n kakkosjoukkueen. LeKi-futis puolestaan matkaa samana päivänä Kauppiin testaamaan sarjatulokas Melodyn tason.