LeKi-futikselle helpottava piste

Pitkässä tappioputkessa rämpinyt jalkapallon Nelosen LeKi-futis oli saanut käännettyä kurssinsa sarjatauolla ja nappasi pisteen 0-0 –tasapelillä Tervakoskelta. Paikallista Patoa vastaan mitellyssä matsissa ei nähty maaleja: ensimmäisen jakso oli LeKin hallintaa, mutta toisella puolikkaalla kotijoukkue sai paremmin juonesta kiinni. Seitsemän pisteettömän pelin jälkeen pistejakokin tuntui lempääläisistä lähes voitolta.

– Piste oli henkisesti todella, todella tärkeä. Viikon totaalitauon jälkeen saatiin lisää virtaa ja parannettiin peli-ilmettä, kommentoi LeKi-futiksen valmentaja Lassi Lehtonen.

–Peli oli Nelosen peliksi hyvälaatuinen ja vauhdikas. Jaksettiin tehdä hyvin töitä, vaikka olikin hieman toipilasjoukkue matkassa. Pelaajista Riku Mäen aktiivisuus keskialueella miellytti silmää, Lehtonen jatkoi.

LeKi-futis otti pisteellä kiinni Urjalaa, joka on viimeisen säilyjän paikalla, nyt kuusi pistettä edellä. Syyskierroksen ensimmäisen kotiottelunsa sinipaitainen LeKi-futis pelaa perjantaina tamperelaista FC Melodya vastaan, jonka voitti kauden ensimmäisessä pelissä 2-0.

Sääksjärven Loiske jatkoi Kolmosta vieraspelillä Lamminpäässä, kun vastaan asettui FC Tigers. Sarjataulukossa kaksi sijaa korkeammalla ollut Tigers aiheutti Loiskeelle niukan 2-3 –tappion. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin kasa maaleja ja sääksjärveläisten päädyssä kolisi kolmesti. Marko Hakalan ja Juhana Jyrkiäisen osumat eivät auttaneet sarjapisteiden metsästyksessä.

Loiske on yhä sarjataulukossa yhdeksäntenä, mutta edelleen tasapisteissä kahdeksantena majailevan TOVE:n kanssa. Loiske jatkaa vieraspelillä, kun se matkaa Nokialle perjantaina pelaamaan NoPS:ia vastaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?