LeMember-kampanja antaa koulukiusaamiselle täystyrmäyksen

Lempäälän Kisan 1-sarjan lentismiehet ottavat osaa suosittuun Movember-kampanjaan hiukan lempääläisittäin sovelletulla tavalla.

Kisalaispelaajat kasvattavat viiksiä marraskuun alusta aina 22. marraskuuta pelattavaan Akaa-Volley-otteluun asti. Siihen peliin Kisa kutsuu Sääksjärven ja Hakkarin koulun tukioppilaat vierailulle. He valitsevat muhkeimmat LeMember-viikset.

Kisan pelaajat haluavat viiksien kasvattamisella muistuttaa kaikille, että urheilussa ei toista kiusata, vastustajankin kanssa ollaan pelin jälkeen kavereita. Samaa meininkiä halutaan kouluihinkin eli ”täystyrmäys koulukiusaamiselle”. Kisalaispelaajia vierailee syksyn aikana molempien yläkoulujen liikuntatunneilla juttelemassa muun muassa joukkuehengen tärkeydestä.

Lempäälän-Vesilahden Sanomat on mukana tukemassa hyvää asiaa ja lahjoittaa lukijoilleen 25 vapaalippua Kisa–VanLe-otteluun, joka pelataan lauantaina 8. marraskuuta kello 17 Hakkarissa sekä Kisa–Akaa-otteluun, joka pelataan lauantaina 22. marraskuuta klo 17 Hakkarissa. Lippuja on noudettavissa L-VS:n konttorista.

 

Kisan lentismiehet tempaisevat LeMember-kampanjalla koulukiusaamista vastaan
Kisan lentismiehet tempaisevat LeMember-kampanjalla koulukiusaamista vastaan