LeKi:n yleisurheilijoille kolme piirinmestaruutta

Nea Karppinen otti kolme pm-hopeaa hallihuipentumasta. Kuva: Markku Ruonala

Hämeen piirin 9–15 -vuotiaiden hallihuipentuma päätti kevään yleisurheilukauden. LeKi:sta oli mukana 32 urheilijaa ja viisi pikaviestijoukkuetta. Mitaleita kertyi 11, joista kolme oli mestaruutta, viisi hopeista ja kolme pronssista. Lempäälän Kisan joukkue oli Hämeen kolmanneksi paras.

9-vuotiaissa tytöissä Iina Niemelä oli 1 000 metrin pronssimitalisti ajalla 3.58,66. Pronssia tuli pituudesta 3,27 metrin tuloksella. Samassa sarjassa Tiia Alanen, Sara Huntus, Viivi Komu ja Niia Niemelä kisailivat lupaavasti. Saman ikäluokan pojissa Eero Ranta taisteli 1 000 metrin pronssille ajalla 3.54,00.

11-vuotiaissa pojissa Tuomas Närhi oli kuulan pronssimitalisti 7,68 metrin pukkauksella.

T13-sarjassa Viola Pennanen juoksi 1 000 metrillä voiton ajalla 3.25,79. Pinja Kianta oli mestari kuulassa tuloksella 10,21. Pojissa Santtu Heikkinen otti 1 000 metrillä hopeamitalin ajalla 3.20,37.

T15-sarjan tytöissä Nea Karppinen oli hopealla sekä 60 metrin sileällä että vastaavalla aidatulla matkalla, ajat olivat 8,17 ja 9,25. Johanna Ranta juoksi hopeaa 2 000 metrin kisassa ajalla 7.00,88. 4x100m viestissä LeKi-nelikko Ranta-Juujärvi-Karppinen-Hannuksela kellotti hopea-ajan 52,35. Pojissa Aleksi Kivelä juoksi 2 000 metrin voittajaksi ajalla 6.31,30 ja Leevi Keronen otti pronssin ajalla 6.36,56.