Keskiviikko oli tuulinen päivä

– Keskiviikkona 8. huhtikuuta oli pikkuinen tuuli. Oheinen kuva on otettu, kun tuuli puhalsi Toutosen suunnalta melkein yhdeksän metriä sekunnissa. Ottaessani kuvaa, aallot olivat lähes metrisiä jonkin aikaa ja iskeytyivät rantaan voimalla, kertoo kuvan ottanut Kari Saarinen.

– Keskiviikkona 8. huhtikuuta oli pikkuinen tuuli. Oheinen kuva on otettu, kun tuuli puhalsi Toutosen suunnalta melkein yhdeksän metriä sekunnissa. Ottaessani kuvaa, aallot olivat lähes metrisiä jonkin aikaa ja iskeytyivät rantaan voimalla, kertoo kuvan ottanut Kari Saarinen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>