Kisan kokemus rautaa Pohjanmaalla

Kuva: Marko Panu Liberon paikalla esiintynyt Tommi Roininen on palannut polvivammansa jälkeen hienosti parketeille. Taustalla pallon lentorataa seuraa Nurmon kaadossa isossa roolissa ollut kapteeni Sauli Silpo.
Kuva: Marko Panu
Liberon paikalla esiintynyt Tommi Roininen on palannut polvivammansa jälkeen hienosti parketeille. Taustalla pallon lentorataa seuraa Nurmon kaadossa isossa roolissa ollut kapteeni Sauli Silpo.
Lentopallon 1-sarjan sarjataulukko on lempääläisittäin komeaa luettavaa. Kolmen pelatun kierroksen jälkeen kärjessä komeilee LeKi kolmella voitolla ja mikä mukavinta, vailla ensimmäistäkään erätappiota. Tuoreimmat pisteet kuittaantuivat Nurmosta, missä isäntäseura Jymy-Kuutoset piinasi Kisaa tiukasti liiga-apuineen, mutta jäi lopulta kokeneen Kisan jalkoihin lukemin 3 – 0.
– Nyt on takana yhdeksän pelattua erää ilman suuria tason notkahduksia. Korhosen Saku paikkasi mainiosti Hietasen Matin paikkaa, Vesasen Anssi oli verkolla valtias, kiitteli Kisa-luotsi Esa Kunnari omiaan.
Edellisviikonlopun puhutuin lentisjuttu oli, kun maajoukkuemies Matti Hietanen kävi jelppimässä treeniseuraansa kahdessa ottelussa. Hätäisimmät jo leimasivat Kisan voitot tulleen vain Hietasen erinomaisuuden takia. Nurmossa joukkue näytti, että tasoa löytyy. Tuore tuttavuus Kisan paidassa eli Saku Korhonen pelasi eleettömän varman pelin, torjui Nurmon liigavahvistus Antti Ropposen useamman kerran ja oli syöttöruudussa vahva.
Anssi Vesanen on hionut hyppysyöttöään pitkin syksyä, Pohjanman avarassa salissa se puri hyvin. Kapteeni Sauli Silpo tämmäsi neloskulmasta niin jykeviä paukkuja, joita eivät nurmolaiset peliin enää takaisin saaneet.
Seuraava Kisan peli on huimasti vahvistuksia hankkinutta sarjanousija Kouvolaa vastaan Hakkarissa lauantaina 17. lokakuuta. Matti Hietanenkin on edelleen Kisan treenivahvuudessa, mutta ensi sijassa hän tähyää ammattilaiskenttien suuntaan.