Kuura reunustaa puunlehtiä

Kari Saarinen toteaa, että syksy on jo hyvin pitkällä, mutta sumuinen sää on ollut useana aamuna.  – Oheinen kuva on otettu 28. lokakuuta Herralankoskella, missä tyhjää polkua ei tahtonut löytyä monen koskikarabongarin kuvausarmeijan takaa. Asia kuvaa siis hyvin Herralankosken ja Hakkarinkosken suosiota myös kuvaajien keskuudessa. Kuvassa näkyy vielä syksyn keltaisia lehtiä kevyen kuuran reunustamina.

Kari Saarinen toteaa, että syksy on jo hyvin pitkällä, mutta sumuinen sää on ollut useana aamuna.
– Oheinen kuva on otettu 28. lokakuuta Herralankoskella, missä tyhjää polkua ei tahtonut löytyä monen koskikarabongarin kuvausarmeijan takaa. Asia kuvaa siis hyvin Herralankosken ja Hakkarinkosken suosiota myös kuvaajien keskuudessa. Kuvassa näkyy vielä syksyn keltaisia lehtiä kevyen kuuran reunustamina.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>