Kisan lentisrosteriin lisävahvuutta

Lempäälän Kisan lentopallomiehet palasivat salille heinäkuun viimeisenä päivänä peräti 15 pelaajan voimin. Mukana oli seuran tuorein sopimuspelaaja, 22-vuotias Eetu Rantanen, joka omaa nuoresta iästään huolimatta viisivuotisen päsarjakokemuksen Rantaperkiön Iskusta. Rantanen pelasi pitkään passarin paikalla, mutta nyt sarjaporrasta alempana hän siirtyy yleispelaajan rooliin.
–Pelipaikan vaihtamista mietin jo pidempään, passarin rooliin tuli kyllästyminen. Tavoite on kehittyä yleispelaajana, siihen 1-sarja antaa oivan tilausuuden, Rantanen tuumasi.
Kisan trreenivahvuudessa ovat myös mukana konkaripelaajat libero Jussi Niemi ja keskitorjuja Ossi Vesanen, jotka molemmat ovat valmiita auttamaan joukkuetta tulevalla kaudella pitämällä itsensä priimakunnossa. Myös 21-vuotias yleispelaaja Miikka Puranen on mukana LeKin harjoitusringissä, hän edusti viimeksi Kisaa kaudella 2014 – 15.