Hervanta-Sääksjärvi -väliä liikennöitäisiin vain arkisin ruuhka-aikona

Käy kommentoimassa: linjan 55 reitti muuttuisi Narvassa

Bussilinja Sääksjärven ja Hervannan välille olisi suunnitelman mukaan mahdollista vain arkisin ruuhka-aikaan. Kuntalaisaloitteen Sääksjärvi-Hervannan bussiyhteydestä on voinut käydä allekirjoittamassa netissä. Kuva: Tanja Meronen

Tampereen seudun joukkoliikenteessä suunnitellaan elokuussa alkavaa talvikautta 2018–19. Suunnitelmat viedään joukkoliikennelautakuntaan helmikuun lopulla. Suunnitelmiin voi tutustua ennakkoon Tampereen seudun joukkoliikenteen nettisivuilla ja niitä voi kommentoida 12.–22. helmikuuta.

 

Sääksjärven ja Hervannan välille on toivottu suoraa Nysse-yhteyttä. Mahdollisen bussilinjan käyttäjäpotentiaalia on arvioitua matkapuhelinten paikannustietojen avulla. Arvion mukaan käyttäjämäärät linjalla jäävät sen verran alhaisiksi, ettei liikennettä voida järjestää kuin arkipäivisin ruuhka-aikaan.

 

Linjan 55 reitti suunnitellaan muutettavaksi Vesilahdella Rautialantien heikon talvikunnossapidon vuoksi. Reittimuutos koskee väliä Vesilahden terveyskeskus-Narva. Jatkossa linja palaisi terveyskeskukselta takaisin Vesilahdentielle, jota pitkin ajetaan Narvaan. Narvaan menevien vuorojen määrään ja aikatauluihin reittimuutos ei vaikuttaisi.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.