Vesilahden sisäistä joukkoliikennettä halutaan kehittää 15 000 eurolla

Vesilahden sisäistä joukkoliikennettä halutaan parantaa. Taustalla on muun muassa Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunnan 30. toukokuuta tekemä päätös, jonka mukaan Rautialantien kautta tapahtuva liikennöinti loppuu tien vaarallisuuden vuoksi.

Kunnanhallitus esittää juhannuksen jälkeen maanantaina kokoontuvalle kunnanvaltuustolle 15 000 euron varaamista muutostalousarvioon kehittämisselvityksen tekemiseen ulkopuolista asiantuntijaa apuna käyttäen.

Esitys pohjaa Miia Rajalan (kesk.) jättämään valtuustoaloitteeseen. Vesilahden edustajana Tampereen seudun joukkoliikennelautakunnassa toimiva Rajala on saanut kuntalaisilta yhteydenottoja koskien etenkin joukkoliikennelautakunnan päätöstä olla ajamatta Rautialantien lenkkiä. Huolta on ollut koululaisten kulkemisesta vaarallisilla tieosuuksilla.

Esitys hyväksyttiin kunnanhallituksessa äänestyksen jälkeen. Kristiina Pispala (kok.) esitti Tapani Pietilän kannattamana, ettei rahaa varattaisi ulkopuolisen asiantuntijan avulla tehtävän selvityksen tekoon. Selvityksen tekoa kannattava esitys jäi Rajalan, Ari Perämaan (ps) ja Pertti Uusi-Erkkilän (kesk.) äänten perusteella voimaan.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.