Linjalle 58 ei tehdä muutoksia asiakaspalautteista huolimatta

Yksi linjan 55 bussivuoroista jatkossa Narvaan asti

Bussilinja 55:n yksi iltapäivävuoro ajetaan jatkossa Narvaan asti. Arkipäivän vuoro kello 12.40 Tampereelta Vesilahdelle ajetaan jatkossa Narvaan, kun se aiemmin on päättynyt Vesilahden kuntakeskukselle.

Näin ollen myös Narvasta lähtee uusi vuoro kello 14.05 Tamperetta kohti. Aiemmin vuoro lähti kuntakeskukselta.

Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta on tehnyt muutoksia matkustajien palautteisiin perustuen.

Lempäälässä linjalle 58 muutoksia ei kuluvalle kaudelle tehdä. Asiakaspalautteissa Sääksjärvi–Hervanta väliselle linjalle toivottiin lisää vuoroja ja pysäkkejä, mutta lautakunnan mukaan tilanne tarkistetaan uudelleen myöhemmin. Linjalla liikennöidään arkipäivisin ruuhka-aikaan noin 60 minuutin välein.

Muutokset astuvat voimaan maanantaina 27. elokuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?