Päihtynyt 25-vuotias kaahasi yli kahtasataa Lempäälässä

Päihtynyt mies jäi kiinni huomattavan ylinopeuden ajamisesta Lempäälässä tiistaina 25. syyskuuta.

Kaahailija havaittiin kello 20.13 aikaan valtatie 3:llä liittymän numero 35 kohdalla, missä Tampereen suuntaan ajaneelle henkilöautoilijalle mitattiin 205 km/h:n ajonopeus rajoituksen ollessa 120 km/h.

Auto saatiin pysäytettyä Sääksjärven liittymän tuntumassa. Kuljettajaksi osoittautui 25-vuotias mies, jolla oli yksi matkustaja kyydissään. Päihtynyt kuljettaja vietiin Tampereen pääpoliisiasemalle, jossa hän puhalsi tarkkuusalkometriin 0.68 mg/l:n lukemat.

Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?