Jyry ylempään, Visa alempaan jatkosarjaan

Lentopallon miesten kakkosarjassa Lempäälän Jyry koki monenmoista vastoinkäymistä syyskauden aikana, mutta klaarasi tiensä kahdeksan joukkueen alkusarjassa kolmanneksi, mikä tietää pelien jatkumista kevätpuolella ylemmässä jatkosarjassa. Jyry kokosi saldokseen yhdeksän voittoa ja koki viisi tappiota. Sarjakärki Pälkäneen Luja-Lukkoon eroa tuli lopulta kuusi pistettä.

–Ihan tyytyväinen pitää tuloksiin ja sijoituksiin olla. Hyvin harvoin saimme ideaalikokoonpanoa kentälle, joten toivotaan, että parhaat pelihetket osuvat keväälle. Pelit jatkuvat toivon mukaan eteläisen Suomen alueella, ettei tulisi kohtuuttomia matkoja Itä- ja Pohjois-Suomeen, mietiskeli Jyryn valmentaja Kari Nieminen.

Jyryn ässäpelaajia alkusyksystä olivat keskitorjujat Tapio Hieta ja Ossi Katajamäki sekä selkävaivojensa kanssa tuskitellut Tommi Nieminen.

Vesilahden Visan naisten sarjasysteemi kakkossarjassa oli ankara, sillä vain kaksi parasta alkusarjasta eteni ylempään jatkosarjaan. Visa sijoittui tasaisessa lohkossa neljänneksi vain kaksi pistettä toiseksi tulleen VaLePan jälkeen. Visan saldo oli kuusi voittoa ja neljä tappiota.

Visattarien kausi jatkuu alemmassa jatkosarjassa, jonne tulee vastustajia Pirkanmaalta ja kaksi pohjanmaalaisjoukkuettakin eli Kurikka ja Nurmo. Visa pääsi käyttämään tasaisesti liki koko pelaajamateriaaliaan syksyn aikana. Alkusarjan päättäneessä 3–1-voittopelissä VaLePaa vastaan Visan parhaita olivat Veera Paloniemi, Tiia Suoniemi ja Paula Kallonen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.