Kuljettaja oli tavattu autoilemasta ilman ajo-oikeutta 10 kertaa aiemminkin vuoden aikana – Vuonna 2000 syntyneet kaahasivat Lempäälässä maanantaina

Poliisipartion huomio kiinnittyi maanantaina 29. huhtikuuta kello 20.05 Lempäälässä Vanhalla Tampereentiellä henkilöautoon, ja se päätettiin pysäyttää. Vuonna 2000 syntynyt ajoneuvon kuljettaja oli ajo-oikeudeton. Kuljettaja oli tavattu autoilemasta ilman ajo-oikeutta 10 kertaa aiemminkin vuoden aikana. Ajoneuvon kuljettajalla ja toisella ajoneuvossa olleella henkilöllä oli lisäksi voimassaolevat etsintäkuulutukset ja heidän iltansa päättyi poliisivankilaan.

Samana iltana kello 20.30 toisen vuonna 2000 syntyneen miehen kuljettaman ajoneuvon nopeudeksi poliisi mittasi Lempäälässä 153 km/h VT 3:lla. Mittauskohdassa oli 120 km/h nopeusrajoitus.

Poliisipartiota vastaan ajoi samana iltana kello 20.36 VT 3:lla eri ajoneuvo, jonka nopeudeksi tutka osoitti 162 km/h. Mittauskohdassa oli 120 km/h nopeusrajoitus. Ajoneuvon kuljettajaksi osoittautui jälleen vuonna 2000 syntynyt mies.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?