Henrik Haapala siirtyy Marko Anttilan seurakaveriksi KHL:ään

Lempääläinen huippujääkiekkoilija Henrik Haapala vaihtaa seurajoukkuetta tulevaksi kaudeksi. 25-vuotias hyökkääjä pelaa tulevalla kaudella Helsingin Jokereissa KHL-liigaa. Sopimus on kaksivuotinen. Kuluneella kaudella LeKi-kasvatti pelasi Sveitsin pääsarjassa HC Luganossa.

Jokereissa Haapala saa seurakaverikseen toisen lempääläisen kiekkotähden, Leijonien MM-kisajoukkueen kapteenin Marko Anttilan.

Haapala löi läpi suomalaisen kiekkokansan tietoisuuteen Tapparassa, kun voitti SM-liigan pistepörssin kaudella 2016–17. Sen jälkeen lempääläinen sai unelmasopimuksen NHL-seura Florida Panthersiin, mutta läpimurto ei onnistunut. Nyt hän lähtee valloittamaan KHL:ää, jota pidetään maailman toiseksi kovimpana kiekkosarjana NHL:n jälkeen.