Entisessä pankkiholvissa kuvataan nyt eläinten luita – Lempäälän Pieneläinklinikka muutti Nordea-pankin vanhoihin tiloihin

Lempäälän Pieneläinklinikka avasi kesäkuussa uusissa tiloissa. – Asiakkaat ovat kehuneet tiloja hyviksi, eläinlääkäri Katariina Hilden sanoo. Kuva: Katariina Rannaste

Lempäälän Pieneläinklinikka on muuttanut. Uudet tilat sijaitsevat Nordea-pankin entisissä tiloissa Tampereentie 21:ssä. Sisäänkäynti uudelle klinikalle on talon sisäpihan puolelta.

– Remontti on tehty hartiapankkivoimin itse. Isäni, puolisoni ja appeni ovat kevään ajan rakentaneet tiloja. Vain putkimies palkattiin ulkopuolisena hommaan, klinikan perustaja, eläinlääkäri Katariina Hilden kertoo.

Pieneläinklinikka sijaitsi 10 vuoden ajan Lempäälän keskustassa Tampereentie 10:ssä. Syynä muuttoon oli tilanahtaus.

– Vanha tila kävi ahtaaksi. Aiemmin tiloissa työskenteli vain kaksi henkilöä, mutta viime vuodet meitä on ollut töissä kaksi eläinlääkäriä ja kaksi pieneläinhoitajaa. Sen talon tulevaisuuden suunnitelmat vaikuttivat asiaan myös, Hilden selvittää.

– Uusissa tiloissa eläimiä pystyy ohjaamaan huoneisiin ja ohittamaan muita eläimiä helpommin, sillä tilaa on.

Uusissa tiloissa on noin 200 neliötä, kun aiemmissa niitä oli 110. Klinikalla on kolme hoitohuonetta, leikkaussali ja hammashoitohuone. Pankin entisessä holvissa on nyt röntgen.

– Holvi soveltui siihen hyvin, sillä seinät ovat paksut, noin 60-senttiset, Katariina Hilden kuvaa.

Eläinlääkäreinä Pieneläinklinikalla toimivat Katariina Hilden ja Janne Nurmi sekä pieneläinhoitajina Nina Niemi ja Hanna Hinkkanen.

Röntgen sijaitsee entisessä pankkiholvissa. Seinissä riittää paksuutta. Kuva: Katariina Rannaste

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.