Mitalijuhla räjäytti Ideaparkin: ”Tuntuu ylpeältä olla Lempäälästä”, Jenni Hiirikoski kiitti suuryleisöä

Jenni Hiirikoski ja Marko Anttila kiittivät upean tapahtuman järjestämisestä. Kuva: Antti Raunio

– Nyt tuntuu todella ylpeältä olla kotoisin Lempäälästä, herkisteli ja kiitti Jenni Hiirikoski täpötäyttä Ideaparkin keskusaukion yleisöä. Hiirikoski oli yhdessä toisen MM-sankarin Marko Anttilan kanssa riehaannuttanut mitalijuhlaan saapuneet fanit.

MM-sankarien paikalletulo oli saanut ihmiset liikkeelle sankoin joukoin. Mitalijuhla alkoi kello 18 ja kakkukahvit kello 17. Jo ennen kakkutarjoilun alkua oli innokkaita satapäin jonossa. Esiintymislavan eturivi oli varattu jo kauan ennen alkua, kun innokkaimmat halusivat mahdollisimman lähelle sankareitaan.

Hiirikoski kiitteli kovasti suurta fanijoukkoa ja järjestäjiä keskiviikon mitalijuhlasta.

– On todella hienoa, että Lempäälä halusi järjestää yhteisen juhlan. Kaikki saavat kokea upean juhlan ja juhlistaa hienoa kiekkokevättämme.

Lempäälän kunta palkitsi Hiirikosken ja Anttilan perustamalla juhlarahaston sekä nimeämällä jäähallille vievän kadun Kapteenienkaduksi.

– Rahasto lämmittää sydäntä. Tunnen olevani yhä lempääläinen, vaikka asunkin muualla.

Lempäälän kunnanjohtaja Heidi Rämö lausui kiitokset ja ojensi kunnan muistamiset Jenni Hiirikoskelle ja Marko Anttilalle. Kuva: Antti Raunio

Marko Anttila oli juhlahumussa yhdessä ”Pojan” eli MM-pokaalin kanssa. Jokainen kultaleijona saa vuorollaan pystin itselleen vähäksi aikaa, nyt oli Anttilan vuoro.

– Mysteeri on vielä, mitä kaikkea pokaalin kanssa tehdään. Varmaan on kuitenkin, että juhlitaan!

Myös Anttila kiitteli järjestäjiä yhteisestä kaiken kansan juhlasta.

– On kunnia olla lavalla kaikkien edessä, hieno tapahtuma! Rahaston perustaminen on iso juttu minulle ja Jennille, kunnasta tuli idea ja meidän kanssa sitten keskusteltiin toteutuksesta, Anttila paljastaa.

Miksi pienestä Lempäälästä tuli samaan aikaan kaksi Leijona-kapteenia?

– Se on kyllä jännä homma, ei tämä nyt kuitenkaan niin iso metropoli ole, Anttila hieman mietti eikä osannut kunnon vastausta heittää nopeasti.

Anttila ja Hiirikoski ovat toisilleen tuttuja, ja jopa pelanneet aikanaan samassa LeKin joukkueessa.

– Marko on minua kaksi vuotta vanhempi. Junnuissa pelattiin vähän aikaa yhdessä, enemmän olen pelannut Markon pikkuveljen kanssa. Paljon näemme maajoukkueturnauksissa ja törmäämme kiekkotouhuissa, ja siinä sitä tutustuu, Jenni Hiirikoski kertoo.

Lisää kuvia ja tunnelmia mitalijuhlahuumasta luvassa torstaina.

Lue lisää aiheesta:

Lempäälän kunta nimeää kadun MM-sankareiden mukaan Kapteenienkaduksi

Marko Anttila LVS:n videohaastattelussa

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?