Vesilahden verkkokyselyssä liittyen kunnan alueen kehittämiseen kannattaa ottaa yhteys elinvoimapäällikköön – kyselyyn ei pääse kunnan kotisivuilta

Lempäälän-Vesilahden Sanomat kertoi 17. heinäkuuta ilmestyneessä paperilehdessään, että Vesilahden kunta avasi verkkokyselyn tavoittaakseen kunnan alueen maanomistajia ja kuullakseen heidän näkemyksensä kunnan alueiden kehittämisestä.

Toisin kuin LVS kertoi, kyselyyn ei pääse vastaamaan Vesilahden kunnan verkkosivujen kautta. Linkki kyselyyn löytyy osoitteesta lvs.fi, jutun otsikkona on Vesilahteen halutaan lisää asukkaita ja yritystoimintaa.

Yhteyttä voi ottaa myös Vesilahden kunnan elivoimapäällikkö Ilari Virtaseen.

Kyselyyn pääset vastaamaan myös täältä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?