Poliisi sai ilmoituksen epäilyttävän näköisestä kaksikosta – kuski oli humalassa ja kortiton

Humalassa autoillut mies jäi kiinni Lempäälässä 21. elokuuta.

Hätäkeskus ilmoitti poliisille epäilyttävän näköisestä kaksikosta, joka oli liikkeellä henkilöautolla. Partio sai tuntomerkkeihin sopivaan ajoneuvoon näköyhteyden Ideaparkintiellä ja pysäytti sen Helsingintielle.

Auton kuljettajaksi osoittautui 1980-luvulla syntynyt mies ja auton omistaja istui apukuljettajan paikalla. Asiaa selvitettäessä ilmeni, että kuljettajalta puuttui ajo-oikeus ja hänelle suoritettu alcometerkoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Tapahtunutta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja kulkuneuvon luovuttamisena juopuneelle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?