Henri Laine jatkaa Lempon hakkurina

Kuva: Marko Panu
Henri Laine jatkaa Lempo-Volleyn hakkurina tulevallakin kaudella.

Lentopallon ykkössarjajoukkue Lempo-Volleyn ensi kauden pelaajapakka alkaa valmistua pala palalta. Tuorein sopimuspelaaja on 26-vuotias, 197-senttinen hakkuri Henri Laine. Kovakätinen Laine muodosti viime kaudella sarjan yhden parhaista hakkuritandemeista kokeneen Anssi Vesasen kanssa. Pisteissä mitaten Laine oli Lempon toiseksi tehokkain pelaaja.

– Lempossa sai jatkamaan ennen kaikkea kilpailukykyinen joukkue ja hyvä joukkuehenki. Viime kauden keskenjäänti jätti sopivaa pelinälkää tulevaan, Laine tuumi.

Lempolla on takataskussa muutamia jo sovittuja jatkosopimuksia, joiden kanssa seura tulee toukokuun alussa esille. Viime kauden joukkueesta uusiutuu ainakin toinen passari, kun Loimaan Hurrikaanin farmipelaaja Matti Toivola ei jatka Lempäälässä. Myös neuvottelut tulevan kauden valmennusratkaisuista ovat loppusuoralla, tiedottaa Lempon seurajohto.

 

Lue lisää:

Lempo-Volley aloitti tulevan joukkueen rakentamisen – valmennuspuolella neuvottelut käynnissä