Vesanen, Niemi ja Koivunen jatkavat Lempo-Volleyssa

Lentopalloseura Lempo-Volley kiinnitti miesten ykkössarjajoukkueeseensa kolme kovaa ja kokenutta lempääläispelaajaa, kun hakkuri Anssi Vesanen, libero Jyri Niemi ja keskipelaaja Teemu Koivunen jatkavat peliuraansa Lempon sini-mustassa peliasussa. Kaikkiaan Lempolla on nyt koossa kuusi allekirjoitettua sopimusta sekä kolme seuraavaakin odottaa julkistamista. Lempo saa siis huipputason joukkueen tulevallekin lentopallokaudelle kokoon.

– Koko lempääläinen lentopalloyhteisö oli isossa roolissa siinä päätöksessä, että jäin Lempoon. Itselle jäi todella iso nälkä ja sen kautta se fiilis, että minulla on täällä vielä tehtävä kesken ja paljon annettavaa seuralle. Kaikki johtuu siitä, että todella nautin pelaamisesta täällä, kommentoi Hakkarin yleisön lemmikiksi noussut väkkärämäinen 27-vuotias libero Jyri Niemi, jota kosiskeltiin myös liigasta päin.

Anssi Vesasen peliura on vertaansa vailla. Lempäälän Jyryn kasvattama karriääri on tuonut Tampereen Isku-Volleyssa ja VaLePassa 13 SM-mitalia ja 606 liigaottelua Suomen edustusasussa Vesanen on pelannut 57 maaottelua ja kaiken kukkuraksi tilillä on useita pelejä Mestarien liigassa ja muissa eurocupeissa.

– Pelaaminen maistuu edelleen hyvältä, ja kun kroppakin on suht’ ok kunnossa, on mukava jatkaa pelejä laadukkaassa kotikylän sakissa, tuumasi Vesanen, joka menneenä helmikuuna juhli 40-vuotissyntymäpäiviään.

Teemu Koivuselle tuleva kausi on Lempäälässä kolmas perättäinen. Siviilityönään Tampereen kansiareenaa rakentava 28-vuotias diplomi-insinööri on kokenut pelaaja ja erinomainen joukkueen sytyttäjä.

Mainittujen ohella Lempolla on sopimus tulevasta kaudesta Saku Tuomivaaran, Tommi Niemisen ja Henri Laineen kanssa.

Teemu Koivunen jatkaa peliuraansa tutussa nutussa eli Lempo-Volleyssa. Kuva: Antti Raunio
Kuva: Marko Panu
Anssi Vesasen tykkilyöntejä nähdään Hakkarissa ensi kaudellakin, kun Lempo ja Vesanen solmivat jatkosopimuksen.
Valkopaitainen libero Jyri Niemi sytyttää joukkueensa ja yleisön hienoilla otteillaan. Kuva: Antti Raunio