Kevään ylioppilaskokeiden tulokset julki – Katso lista Lempäälän lukion uusista ylioppilaista

ylioppilas

Lempäälän lukiosta valmistuu tänä keväänä 117 ylioppilasta, joista viisi on Tredun kaksoistutkintolaisia. LVS onnittelee!

Lempäälän lukion uudet ylioppilaat keväällä 2020:

Aakkula Milja Aurora, Aalto Jouni Henrik Christian, Aalto Otto Jalmari Antero, Alentola Aaro Juho Taneli, Ali-Löytty Tuomas Aarne Juhani, Altmart Claudia, Aro Jiri Santeri, Auvinen Aaro Matias, Elliott Tomi Eerik, Eräniitty Riia Rosi Johanna, Haaka Roosa Anniina, Haakana Teemu Aulis, Hagström John-Erik Valdemar, Hakala Elli Alliina, Haliseva Vilhelmiina Eriika, Halmes Sofia Katariina, Hankela Sara Emilia, Hautamäki Ella Aino Amanda, Haverinen Lotta Matilda (kaksoistutkinto), Heikkilä Elisa Marianne, Helenius Kiia Karoliina, Hiltunen Casimir Hilarius, Hoikkanen Julia Suvi Tuuli, Häärä Aapo Juho Antero, Ihantola Mia-Maria, Ilvesaro Linnea Helmi Aurora, Immonen Petteri Joonatan, Jokinen Alisa Maria Kaarina (kaksoistutkinto) , Jokinen Alli Elina, Jokinen Tiia Alisa, Joutila Elias Aleksi Ilmari, Junttila Santtu Oskari, Jussila Siiri Amalia, Järvenpää Samuel Johannes, Kallio Savannah Sofia Paulina, Kankkonen Lauri Kullervo, Karkulahti Veera Eveliina, Karppanen Oskari Jari Tuukka, Karppila Tuomas Samuel, Kauhanen Iida Katariina, Keinänen Roosa Sofia Karoliina, Kellosaari Vappu-Lotta Vilhelmiina, Knuutila Elias Eerik Juhani, Korhonen Joel Oskari, Korkeakoski Mikael Kristian, Kraft Salla Sofia, Kuittinen Veikka Petrus, Kulmala Juho Jeremias, Kupi Sofianna Emma Alexandra, Kuumola Tuuli Maaret, Laakso Minka Ida Maria, Laakso Niko Marko Mikael, Lahtinen Otto Valtteri, Laitinen Santeri Sakari, Larikka Juhani Eino Aleksi, Lehtinen Maunu Lambert, Lehtiö Arsi Sakari, Lindell Neea Sofia, Luukkaala Riikka Helena, Luukkonen Juulianna Adalmiina, Lähde Lenni Eemil Johannes, Mamia Harri Jaakko Tapani, Maskuniitty Maija Sisko Inari, Mettinen Roope Hermanni, Moisio Nuppu Ada Josefina, Myllymäki Kiia Emilia, Mäkelä Roosa Aurora, Mäkinen Tuomas Esko Sakari, Naukkarinen Maria Aleksandra, Nieminen Neea Katariina, Nieminen Tommi Teemu Juhani, Niemirepo Teela Marja Anniina, Ojala Aleksi Tuomas, Ojanen Veera Aurora, Paakkala Eevastiina Maria (kaksoistutkinto), Palmgren Otto Einar Eeronpoika, Papinsaari Satu Johanna, Parkkonen Eveliina Julia, Pihlajamäki Ancela Maria, Piiksi Aleksandra Kaarina Mikantytär, Pispala Elina Kristiina, Pisto Pinja Pauliina (kaksoistutkinto), Porkka Samu Ilmari, Qwick Alisa Annikki, Raikamo Ellen Matilda, Rannikko Eetu Petteri Pasinpoika, Ranta Johanna Sofia, Rantala Elmo Tapani, Rantanen Janette Anniina, Ruuna Hanne Maria, Saarela Eero Artturi Tapio, Saarelainen Tuuli Marianne, Salmela Eevi Karoliina (kaksoistutkinto), Salminen Lotta Maria, Salonen Neea Anette Emilia, Saulamaa Lotta Ulrika, Siltanen Siiri Susanna Matilda, Simolin Tuomas Mikael, Sinisalo Veera Kristiina, Suksia Jimi Matias Aleksander, Suomela Tommi Samuli, Tammilehto Anni Aurora, Tanni Karita Eveliina, Tikka Alisa Marjatta, Tikkanen Otso Iivari, Tuominen Juuso Atte Jalmari, Tuominen Santeri Johannes, Tuominen Viivi Olivia, Turkkinen Iivari Toivo Viljami, Valkamo Riikka Emilia, Varhi Tomas Emil Valtteri, Vastamaa Oili Elli Amanda, Vesamäki Tilda Siiri Maria, Viljakainen Aaron Topias, Virtanen Anna Janika, Vuorio Aleksi Patrik, Yli-Ketelä Fanni Hilma Aulikki.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?