Bussiliikenne siirtyy talviaikatauluihin – Valkeakosken Liikenne ja Nysse kulkevat Lempäälässä maanantaista alkaen talvivuoroissa

Bussiliikenteessä otetaan maanantaina 10. elokuuta käyttöön talvikauden aikataulut.

Nysse siirtyy talvikauden aikatauluihin tänä vuonna vaiheittain. Lempäälässä ja Vesilahdessa liikennöivät linjat siirtyvät talviaikatauluihin maanantaina, mutta tietyillä Tampereen seudun joukkoliikenteen linjoilla talvikauden aloituspäivä voi olla myös 14. syyskuuta.

Vaiheistuksen syynä on koronaepidemian aiheuttama talouden heikentyminen, joka edellyttää säästötoimenpiteitä, Nysse tiedottaa. Joukkoliikenteessä seurataan matkustajamääriä, jotta bussit eivät ruuhkautuisi, ja että tarvittaessa liikennettä voidaan lisätä.

Nyssen aikataulut ovat voimassa vain vuoden loppuun eli 31.12.2020 asti. Kevätkauden liikenteestä päätetään syksyn aikana, kun käytettävissä on tarkempi arvio matkustajamäärän ja lipputulojen kehittymisestä.

 

Valkeakosken Liikenne siirtyy talvikauteen niin ikään maanantaina, jolloin koulujen kesälomat päättyvät monin paikoin. Koulujen lähiopetuksen alkaminen varmisti Lempäälän ja Valkeakosken välisen liikenteen palaamisen normaaliin vuorotarjontaan. Toisen asteen opiskelijoilla on mahdollisuus anoa Kelan tukemaa matkalippua oppilaitoksen myöntämällä todistuksella.

Uusiin aikatauluihin voi tutustua Valkeakosken Liikenteen verkkosivuilla www.valkeakoskenliikenne.fi

 

Lue myös:

Uudet linjat vuonna 2021: Bussi poistuvat Tampereentieltä Lempäälän keskustassa – Lisää Ideaparkin kautta kulkevia linja-autovuoroja: Uusi reitti 52 on nopea yhteys Kuljusta ja Sääksjärveltä Tampereelle

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?