Rinta-Joupin Autoliike aloittaa matkailuautomyynnin Ideaparkissa

Maaliskuusta lähtien matkailuautoja ja -vaunuja on saatavilla Ideaparkin Autoareenalla Rinta-Joupin Autoliikkeen myymälässä. Kuva: Rinta-Jouppi

Rinta-Joupin Autoliike laajentaa tarjontaansa Lempäälässä ja aloittaa maaliskuussa Ideaparkin Autoareenalla matkailuautojen ja -vaunujen myynnin. Laajennuksen myötä nykyistä myyntitilaa kasvatetaan ja myymälään rekrytoidaan uutta henkilökuntaa.

Matkailuajoneuvojen myyntiin rekrytoidaan Lempäälään aluksi kaksi matkailuajoneuvomyyjää vahvistamaan olemassa olevaa henkilökuntaa. Työpaikat ovat jo haettavissa.

Rinta-Joupin Autoliike edustaa matkailuautomerkkejä Hymer, Carado, LMC, Pössl ja Roadcar sekä Hobby- ja Fendt-merkkisiä matkailuvaunuja. Lisäksi tarjonnasta löytyy käytettyjä matkailuautoja ja -vaunuja.

Rinta-Joupin Lempäälän myymälä on avoinna viikon jokaisena päivänä Ideaparkin aukioloaikojen mukaisesti. Karavaanareille on tarjolla kauppakeskuksen alueella ilmainen matkaparkki, jossa matkailuajoneuvoille on varattu omia pysäköintiruutuja sekä sähkösaatavuus 24 ajoneuvolle.