Lempo-Volleyn viikonlopusta tuli pannukakku: ”Eivät nämä tappiot murskanneet mitään korvaamatonta”

Lempo-Volley hävisi lauantaina paikallispelin Iskulle Tampereella, ja sunnuntaina East Volleylle Savonlinnassa. Kuva: Kari Kautto

Lentopallon ykkössarjassa oli lempääläiselle Lempo-Volleylle jaossa kuusi pistettä, joista se onnistui kotiuttamaan vain yhden. Viikonvaihteeseen mahtui 2–3-tappio Rantaperkiön Iskulle ja 1–3-tappio Savonlinnan East Volleylle.

– Aika epätyypillisiä pelejä meille, paljon sellaisia virheitä esimerkiksi syötöissä, joita emme juurikaan normaalisti tee. Toki Savonlinnan-peliä voisi selitellä kokoonpanomurheillakin, mutta nyt tuli pohjakosketus, niitä urheilussa tulee, tiivisti valmentaja Esa Kunnari mietteensä.

– Meillä oli kuusi voittoa alla, eivätkä nämä tappiot murskanneet mitään korvaamatonta. Taistelemme edelleen runkosarjan sijoista 2–4 hyvistä asemista, Kunnari jatkoi.

Pyynikillä pelatussa Isku-pelissä isäntäjoukkue oli voitontahtoisempi ja halusi nylkeä lempääläisten päänahan. Se näkyi etenkin pelin ratkaisuhetkillä selvästi.

Viikonlopun teho-Lempo oli hakkuri Tuomas Sillanpää, jonka pistesaldot olivat upeat 24 ja 19 pistettä.

Lempo-Volleyn Tuomas Sillanpää (12) palkittiin viikonlopun molemmissa peleissä Lempon parhaana. Kuva: Antti Raunio

Savonlinnaan Lempo matkusti vain kahdeksan pelaajan voimin. Osa paranteli kolhujaan, osalla oli ennaltasovittuja hiihtolomamenoja tai perhekiireitä.

– Hiukan oli itselläni kovasta voimatreenistä aiheutunutta tukkoisuutta. Se harmittaa, että muutama lyöntivirhe osui ratkaisupalloihin. Kunto on kuitenkin hyvä, tästä haetaan herkkyys loppukauteen, tuumi Alahärmästä kotoisin oleva ja fysioterapeuttina työskentelevä Sillanpää, joka edustaa Lempoa nyt ensimmäistä kauttaan ja on kotiutunut Lempäälän keskustaan.

Lempo pelitahti jatkuu tuimana, kun tulevana viikonloppuna saapuu ensiksi Hakkariin nuorisomaajoukkue Kuortaneelta ja sunnuntaina Lempo ajelee Pälkäneelle paikallisen Luja-Lukon vieraaksi.

LUE MYÖS:

Lempo-Volley löi sinnikkäästi pyristelleen Nurmon