Suosikkilibero Jyri Niemi jatkosopimukseen Lempon kanssa

Kuva: Kari Kautto
Jyri Niemi tuulettaa myös kaudella 2021–22 Lempo-Volleyn asussa.

29-vuotias Reisjärveltä kotoisin oleva liberopelaaja Jyri Niemi jatkaa lentopallouraansa Lempäälässä ja Lempon ykkössarjajoukkueessa. Tuleva kausi on Niemelle lempääläisjoukkueiden nutussa neljäs perättäinen.

– Kolme edellistä kautta Lempäälässä ovat olleet peliurani parhaita. Tosi hyvillä fiiliksillä ajattelen ensi kauttakin, Lempo kokoaa taas menestysjoukkueen, tuumi Niemi, jonka sopimusjulkistus tehtiin yleisön edessä Hääkiven beachvolley-turnauksen yhteydessä.

– Kesällä treenataan kovasti ja pelataan biitsiä, että ollaan syksyllä astetta kovemmassa kunnossa, lupaa Niemi, joka jatkaa myös Lempon naisjoukkueen valmennustiimissä.

Peliurallaan Niemi on edustanut liigatasolla Kalajokea ja Rovaniemeä, ykkössarjassa LeKin ja Lempon ohella hän on kantanut Kyyjärven Kykyn peliasua. Myös Akaa-Volley on tullut farmipelaajana tutuksi. Työuraa Lempäälään kotiutunut Niemi on suorittanut Sääksjärven koululla ohjaajan tehtävissä.

Niemen sopimuksen myötä Lempolla on koossa 11 sopimusta, osa näistä on nuorisopelaajien sopimuksia eli muutamat nuoren kaartin pelaajat pelaavat ensi sijassa Lempon kakkosjoukkueessa kakkossarjaa. Viime kauden joukkueesta myös keskipelaajien Sten Kruudan ja Tatu Härkösen sekä yleispelaaja Tomi Rumpusen kanssa neuvonpito on edelleen käynnissä. Kasper Pennanen, Henri Laine ja Teemu Koivunen ovat viime kauden joukkueesta joko siirtymässä toiseen seuraan tai pitävät lentisurallaan välikauden.

Lempo-Volleyn sopimuspelaajat ovat: Niko Montonen, Kalle Nieminen, Veeti Ahlfors, Joel Itänen, Arttu Lehtimäki, Simo Puttonen, Tuomas Sillanpää, Tommi Nieminen, Rolle Jokela, Jyri Niemi ja Ville Tuki.