Jalkapallon nelosdivarissa LeKi päässyt voittojen makuun – Visan peli tökkii

Kuva: Kari Etelä
Voiton jälkeen on helppo hymyillä, kuten LeKin pelaajien VakP-pelin loputtua.

Jalkapallon nelosdivisioonassa pelaa kaksi paikallista joukkuetta, viime syksynä noussut Vesilahden Visa ja talven mittaan Kangasalan Voiton luopumisen myötä sarjapaikan saanut LeKi-futis. Sarjatulokkaiden alku oli hankalaa, mutta LeKi sai juonen päästä kiinni ja on voittanut kaksi viimeisintä peliään. Visa sen sijaan on aloittanut sarjan kolmella tappiolla.

LeKi-futiksen alkukauden tulokset ovat: LeKi–VehU 0–3,  TamU/2–LeKi 3–0, FJK–LeKi 0–1 ja LeKi VakP 5–3.  Visan pelien tuokset ovat seuraavat: Melody–Visa 8–0, Visa–ToiP 3–5 ja LaVe–Visa 4–1.

LeKin maalit ovat jakautuneet Akseli Mustilan (3), Niko Kauniston (2) ja Elias Varhin nimiin. Visasta maaliverkkoa ovat pöllyttäneet Miro Holm, Riku Nissilä, Juuso Runsas ja Otso Harmaala.

LeKin joukkueessa nuppilukua on ollut otteluissa Visaa monilukuisemmin, mikä nelosdivarin tasolla on iso asia, jotta joukkueet kykenevät vaihtamaan tarpeeksi pelaajia. LeKin ehkäpä alkukauden tärkein pelaaja on ollut kokenut maalivahti Joonas Haapasaari, jonka vahvaan torjuntapeliin perustuivat sekä Forssa- että Valkeakoski-voitot.

Seuraavaksi Visa kohtaa kotiareenallaan Nokian Pyryn ja LeKi puolestaan matkaa Kyröskoskelle Apassien vieraaksi. Paikallisderby käydään 5. elokuuta Vesilahdella.