Lempo-Volleyn reservisakit iskevät nuoruuden innolla

Lentopallon kakkossarjoissa pelaavat Lempo-Volleyn niin nais- kuin miesjoukkueet. Varsinkin naistiimi koostuu todella nuorista pelaajista, moni pelaajista mahtuu vielä B-ikäryhmään. Lempon miessakissa on muutamia kokeneitakin pelaajia, mutta nuoruuden into on myös miesten reservisakin näkyvin ilme.

Miesten joukkue voitti suvereeniin tyyliin alkusarjansa, menettäen vain erän. Jatkolohko onkin kovempaa tasoa, siinä Lempon haastavat kovat lounaissuomalaiset Raison Loimun ja Tuto-Volleyn kakkosjoukkueet sekä Keimolan Kaiku Helsingistä.

Lempo-Volleyssa on ollut mukana seuran sisäisen farmisopimuksen mukaisesti puolenkymmentä myös ykkössarjan ringissä ollutta pelimiestä. Keskitorjuja Manu Mäenpää, yleispelaaja Arttu Reima, libero Riku Nissilä ja passari/yleispelaaja Kalle Nieminen ovat olleet isossa roolissa Lempon mainiosti sujuneessa syyskaudessa. Joukkueen valmentana toimii Harri Montonen.

 

Naisjoukkue perustettiin, jotta laajasta juniorikaartista mahdollisimman moni pääsisi pelaamaan akuisten pelejä. Alku- ja jatkosarjan aikana Lempottarien peli parani ja joukkue pääsi kolme kertaa jahtaamaan voittoa viiden erän kamppailuihin saakka. Kevätpuolella Lempottaret metsästävät avausvoittoaan Nakkilan Patereilta ja LP Kangasalalta.

Juha Knuutilan, Lasse Lahtisen ja Jukka Rajalan luotsaaman joukkueen tehopelaaja syksyn aikana on ollut yleispelaaja Maija Lahtinen, jota esimerkiksi Reeta Jokinen ja Saara Rajala ovat mainiolla tavalla säestäneet.

 

Lue myös:

Lempottarien joukkue hahmottuu – ensi kaudella Lempolla myös kakkosjoukkue