Tulossa todellinen superkesä lempääläiseen yleisurheiluun

Tuleva kesäkausi on työntäyteinen ja tapahtumarikas ainakin Lempäälän yleisurheilussa. LeKi-Yu isännöi historian ensimmäisiä nuorten SM-kisoja Hakkarin uusitulla stadionilla 12.–14. elokuuta, jolloin mitaleista mittelevät 16–17-vuotiaat tulevat tähdet. Järjestävä seura LeKi saa kyseiseen ikäluokkaan jalkeille hyvän kattauksen myös omia nousevia tekijöitään.
Kesä-heinäkuun taitteessa 30.6.–3.7. Hakkarissa pidetään viime kesän tapaan valtakunnalliset Hyppykarnevaalit. Karnevaalileirin lisäksi tapahtumassa on tasokkaat kilpailut sekä nuorten että aikuisten sarjoissa. Hakkariin on mahdollista saada mukaan hyppylajien suurimmista tähdistä, joko leirin vetäjiksi tai jopa kisaajiksi, esimerkiksi korkeushyppääjät Ella Junnila ja Daniel Kosonen sekä kolmiloikkaajat Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen.
Kesäkuun alkupuolella 11. kesäkuuta LeKi-YU järjestää uudenlaisen ja ennennäkemättömän kuntoilutapahtuman Hakkarin ympäristössä, joka sopii kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheilijoille.
Yleisurheilun hallikausi on myös alkanut. LeKin urheilijoista korkeushyppääjä Matias Mustonen avasi kautensa varsin lupaavalla tuloksella 208. Helmikuun SM-halleihin LeKin urheilijoista seitsemällä on osanotto-oikeus, mutta treenikauden pikkuvammat supistanevat osallistujajoukkoa.
– Aikuisten puolella Mustonen lienee ykköskorttimme halleissa, hän on treenannut hyvin ja saanut ehjän harjoituskauden alleen. Juoksijoillamme on ollut pieniä takaiskuja, joten tässä kohtaa on arvoitus, millaisen hallikauden esimerkiksi Santtu Heikkinen ja Aleksi Kivelä tekevät. Kestävyyspuolen menijä Kerosen Leevi on opiskelemassa Pohjois-Amerikassa ja nuori lupaus Nora Kytäjä keskittyy talvella toiseen valttilajiinsa eli hiihtoon, tiedottaa LeKi Yleisurheilun toiminnanjohtaja Timo Reunanen.