LeKi-futiksella kulkee jalkapallon nelosdivarissa

Pallotaistelussa mukana oleva kokenut Sampo Clewer on ollut tärkeä lenkki LeKin hyvässä syysvireessä. Kuva: LeKi-futis kotisivut

LeKi-futis on saanut pelinsä jengoilleen miesten jalkapallon nelosdivarissa. Kesätauon jälkeisissä otteluissa LeKi on haalinut kolme voittoa ja yhden tasapelin. Kymmenen lisäpisteen turvin sarjasopimus alkaa olla sinetissä, LeKi löytyy sarjasta sijalta seitsemän, eroa on turvalliset kahdeksan pistettä putoamisrajaan.

Makoisin voitto kuittaantui 29. heinäkuuta, kun sarjakärki Toijala nöyrtyi peräti lukemin 5–2. Erikoiseksi LeKin voiton tekee se, että kaksi lempääläispeluria lensi kentältä ulos punakortin saattelemana. Lenni Hirvosen ruuti on ollut kuivaa, hän on pyssyttänyt LeKille neljä osumaa viimeisissä peleissä. Ibrahim Köse on maalannut kahdesti ja ollut yläsarjakokemuksellaan kova vahvistus LeKille.

 

Vesilahden Visan kausi sen sijaan sujuu mollivoittoisesti. Visa on juuttunut sarjan viimeiseksi, niukat maalin tai kahden tappiot ovat seuranneet toinen toistaan. Kesätauon jälkeisistä neljästä pelistä Visa voitti Hämeenlinnan Härmän, mutta hävisi kolme muuta otatusta. Sarjapaikan säilyttämiseksi Visan tulee kyetä syksyn pimetessä kunnon voittoputkeen.

Paikallispelit LeKin ja Visan välillä ovat vielä pelaamatta. Lempäälässä otellaan 7. syyskuuta ja Vesilahdella 15. syyskuuta.