LeKi on Seuracupin suvereeni ykkönen – Yleisurheilijoille kymmenes voitto

Kymmenes Seuracupin voitto Lempäälään! Kuva: Minna Rajamäki

Lempäälän Kisa Yleisurheilu voitti neljännen kerran peräkkäin valtakunnallisen Pohjola Seuracupin finaalin. Kaikkiaan voitto oli seuralle kymmenes viimeisen 12 vuoden aikana.

Palkintojuhlallisuuksissa toisena palkittiin Riihimäen Kisko ja kolmanneksi sijoittui nousussa oleva Kauhajoen Karhu.

Raaseporissa, Karjaan keskusurheilukentällä B-sarjan, eli 10 001–35 000 asukkaan kuntien seurojen, voitosta kisasi 16 joukkuetta eri puolelta Suomea.

Kilpailu päättyi sykähdyttävään sukkulaviestin voittoon.

 

Seuracupin voittaminen ei ole sattumaa, sillä siihen tarvitaan iso joukko eri-ikäisiä hyviä urheilijoita, oikeita lajivalintoja sekä yhteishenkeä, tsemppiä ja taistelua urheilija urheilijaa vastaan. LeKin vahvuutena on tasaisuus ja monen urheilijan venyminen kauden parhaimpiin tuloksiin.

 

Seuracup on LeKi Yleisurheilun nuorisotoiminnan yksi tärkeimmistä vuosittaisista tapahtumista ja mittareista.

Seuracupissa LeKi-väreissä aikaisemmin esiintyneistä urheilijoista Santtu Heikkinen, Aleksi ja Matias Mustonen kisasivat samaan aikaan aikuisten ja Niklas Piirainen, Veera Rantala ja Aatu Vaittinen nuorten Ruotsi-Suomi -maaottelussa Helsingissä.

 

Pohjola Seuracup B-finaali 3.9.2022 tulokset:

1) Lempäälän Kisa Yleisurheilu 383

2) Riihimäen Kisko 359,5

3) Kauhajoen Karhu 307,5

4) Naantalin Löyly 322

5) Raision Kuula 315

6) IF Raseborg 313,5

7) IF Drott 284,5

8) IF Sibbo-Vargarna 259,5

9) Ilmajoen Kisailijat 256,5

10) Siilinjärven Ponnistus 250

11) Imatran Urheilijat 234

12) Savonlinnan Riento 216,5

13) Vihdin Viesti 210

14) Kankaanpään Seudun Leisku 195

15) Vammalan seudun Voima 189,5

16) IK Falken –

 

LeKi Yleisurheilun Seuracup 2022 voittajajoukkue (71 urheilijaa):

Aino Aalto, Aino Ahti, Elisa Eilola, Toivo Eleinen, Vilppu Eleinen, Ella Noora Haapalehto, Nanna Harkki, Ainokaisa Heikkola, Elias Ikola, Nella Jokinen, Minea Järnström, Niklas Järnström, Aarne Kalela, Minja Kautto, Samuel Kiviharju, Aleksi Kivistö, Joona Kivistö, Oskari Koivu, Joonas Kolehmainen, Pinja Kukko, Akseli Kuusjärvi, Eelis Kuusjärvi, Viljami Kuusjärvi, Minea Laukkanen, Krista Lehti, Joona Lehtinen, Lukas Lehtinen, Saku Lehtonen, Joel Lipponen, Luukas Lipponen, Otso Luodeslampi, Erin Lönnqvist, Feza Mbonabingi, Jesse Mäenpää, Miska Mänty, Iina Niemelä, Miika Niemelä, Niia Niemelä, Noora Nieminen, Noel Nikulainen, Aapo Niittyaro, Nanna Niittyaro, Anni Nuora, Aapo Närhi, Olivia Oksjoki, Hannes Outinen, Niklas Piirainen, Alisa Pirhonen, Ella Rajala, Helmi Rajamäki, Säde Rasinmäki, Eero Ranta, Senni Rantala, Veera Rantala, Kerttu Rantanen, Saku Repo, Eemeli Riikonen, Olli Riikonen, Oskari Rosenblad, Ethel Råtts, Jesse Salo, Erika Salonen, Anni Siivonen, Eero Siivonen, Lauri Tarhonen, Aatu Vaittinen, Venla Vaittinen, Ainu Verho, Mandi Viljamaa, Aada Viskari  ja Emilia Ylilehto