Lentopallon kakkossarjoja isketään nuoruuden innolla

Vesilahden Visan naiset, Lempo-Volleyn naisten kakkosjoukkue ja miesten kakkosjoukkue iskevät lentopallon kakkossarjoissa nuorilla ja innokkailla joukkueilla. Lempäälässä kakkosjoukkueet tekevät tiivistä yhteistyötä seurojen edustustiimien sekä varttuneempien junioreitten kanssa. Visan joukkue on aavistuksen kokeneempi.

Naisissa Visa ja Lempo/2 iskivät yhteen Vesilahdella 30. lokakuuta. Lempo oli saanut farmisopimuksen sallimalla tavalla muutamia edustusjoukkueen pelaajia mukaan, joista etenkin Veera Vuorentausta ja passari Liisa Lahtinen tekivät kovaa jälkeä Lempon ryöstäessä 3–1-vierasvoiton. Visattarista taitava Kia Tanhuanpää kokosi korkeimman saldon, 12 pistettä.

Kuuden joukkueen lohkossa Ilari Jokisen valmentama Lempo on ykkönen, puhtaalla viiden voiton sarjalla. Visa on sarjassa kolmas. Visa valmennuksesta vastaavat Ari Paloniemi ja Juha Siltanen.

Pasi Korkolan valmentama Lempon miesten reservijoukkue pelaa myös nuorella koostumuksella, mukana on neljä vuonna 2007 syntynyttä B-ikäistä pelimiestä. Lempon saldo tähän mennessä on viidestä pelistä viisi pistettä, sijoitus on lohkossa neljäs. Kasper Vesasen, Aki Tuomivaaran, Atte Korkolan ja kumppaneiden nimet kannattaa lentisfanien painaa mieleen.